dage
timer
min
sekunder

Cool locker & Volt

COOL LOCKER: HOLD MAD- OG DRIKKEVARER KOLDE!

 

I år er det muligt at booke Cool Lockers gennem Volt. Med Cool Locker får du dit eget lille køleskab på festivalområdet (se kort for lokation). Her kan du både opbevare medicin, drikkevarer og mad til at lave en lækker frokost. Din Cool Locker er udstyret med en hængelås (med en PIN-kode). Du har adgang til dit køleskab 24/7.

 

Sådan virker det

Du kan vælge det område du ønsker dit Cool Locker ud fra de to lokationer (se kort). Du har mulighed for at ændre lokation hvis du ændrer mening op mod festivalen. 
 Du betaler et depositum på 100 kr. til en hængelås, når du ankommer til festivalen. Depositummet returneres efter festivalen, hvis du husker at aflevere din Cool Locker hængelås tilbage. 


 
 
Yderligere info
  • Skabstemperatur: 4-6 grader Celsius
  • 24 timers adgang til dit Cool Locker
  • Overvåget ml. 07:00-00:00 under hele festivalen
  • Skabsstørrelse: B: 30 cm., H: 40 cm. og D: 50 cm. 60L kapacitet

  • Cool Locker koster er 400 kr. + gebyr fra Ticketmaster for ubegrænset brug på hele festivalen
  • Langelandsfestival tager forbehold for, at lokationerne kan ændre sig og at kortene ændrer sig

 

Køb nu og spar

 


 

VOLT-OPLADER BYTTESERVICE

 

Er du træt af at ikke kunne finde venner og familie på den store festivalplads, eller ikke få det fede snap af din yndlingskunstner, fordi mobilen er tør for strøm?

 

Volt er kendt fra alle Europas store festivaler, og er klar til holde dig charged på Langelandsfestival 2020! Med Voltservice kan du bytte opladeren dagligt, og du skal derfor aldrig efterlade din telefon til opladning.

 

 

Køb nu og spar