dage
timer
min
sekunder

VIP Camp

 

Med VIP-parkering tæt på campen, VIP-bar, flotte bade- og toiletfaciliteter samt morgenmad, frokost og middagsmad i VIP-restauranten kan du i VIP Camp finde grundlaget for en ekstraordinær festival, hvor du kan bruge kræfterne på at hygge dig!


Tre gange om dagen kan du nyde vores lækre buffet - og så har du naturligvis også adgang til festivalpladsens mange musikalske og gastronomiske oplevelser. VIP Camp er et aflukket område, kun for VIP-gæster. Du er tæt på Rudkøbing By, strand - og så kan du nyde, at campen er placeret i flotte, grønne omgivelser.

 

 


 

I VIP CAMP FÅR DU

  • Tre daglige måltider
  • VIP-parkering tæt på campen
  • VIP-check in
  • Gode bad- og toiletforhold
  • Adgang til Langelandsfestival
  • Fri kaffe, the og saft
  • Dagens eftermiddagskage
  • Udvalgte VIP-events
  • Grønne arealer tæt på festivalpladsen og badestrand

 

 


 

 


 

ARRANGEMENTSTYPER

 

En VIP-festival er fire dages fest, feriestemning og fed musik - i det mest luksuriøse omgivelser, Langelandsfestival kan tilbyde. De fire hoveddage på festivalen byder på en masse stærke koncertoplevelser, som du naturligvis har adgang til.

 

4.900 kr. for voksne (+ moms)
2.100 kr. for børn (2-12 år) (+ moms)

 

Dagsarrangement i VIP-camp

Brug en dag på Langelandsfestival med al den fest, sjov og hygge, der er rundt omkring på festivalområdet - og gør det med stil. Bo i VIP Camp, så du kan slippe for besværet og fokusere på at have det godt!

 

1.650 kr. for voksne (+ moms)
850 kr. for børn (2-12 år) (+ moms)

 

 


 

OVERNATNINGSMULIGHEDER

 

Tag din egen campingvogn med i VIP Camp. Vi sørger for, at du kan få sluttet strøm til vognen - dog må du maksimalt bruge 6 amp. Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230V CEE- strømstik. Du kan læse alle reglerne for campingvogne her ->

 

2.000 kr. (+ moms)

 

Teltkabinerne har gulv, to lækre gæstesenge, et lille bord med lampe - og strøm, så du kan lade din telefon op. Du skal selv medbringe linned - og så er det muligt at vælge mellem en kabine til 2 eller 4 personer.

 

2-personers kabine: 2.600 kr. (+ moms)
4-personers: 3.900 kr. (+ moms)

 

Få dit eget køjerum, hvor der står en køjeseng til 2 personer. Køjerummet har strøm til telefonopladning, lys og et klædeskab.

 

2.800 kr. (+ moms)

 

 

Lej en beboelsesvogn til 4 personer - der er toilet og bad i vognen, der har lidt forskellig indretning. En beboelsesvogn har også strøm tilsluttet - det bliver ikke nemmere at være på festival!

 

9.000 kr. (+ moms)

 

 

 


 

PLACERING - TÆT PÅ ALT!

 

Oversigtskort, Langelandsfestival

 

VIP Camp ligger tæt på festivalpladsen, som du kan se på kortet herover - og i ganske kort gåafstand til strand og Rudkøbing By.

 

 


 

KONTAKT OS & HØR MERE

 

Tag fat i os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde i VIP Camp – for dig, din familie, dine kunder eller dine venner. Har du specielle ønsker eller behov, vil vi meget gerne vende forskellige løsninger med dig. Skriv nu til dkp@llf.dk.