dage
timer
min
sekunder

VIP-camp

 

VIP-camp på Langelandsfestival tilbyder de perfekte rammer til, at du kan tage dine familie, dine gode kunder eller måske nogle gode venner med på festival.


Vi tager VIP-begrebet alvorligt med luksuriøse og ekstraordinære forhold. Så kan du koncentrere dig om at hygge, bade, slappe af, netværke og feste. VIP-camp er et indhegnet område, hvor vores servicemindede og dygtige security-crew sikrer, at det kun er VIP-gæster, som har adgang.

 

 

I VIP-CAMP FÅR DU

 

VIP-camp på Langelandsfestival

 

 

ARRANGEMENTSTYPER

 

Dagsarrangement i VIP-camp

Brug en dag på Langelandsfestival med al den fest, sjov og hygge, der er rundt omkring på festivalområdet - og gør det med stil. Bo i VIP-camp, så du kan slippe for besværet og fokusere på at have det godt! Læs mere ->

 

1.650 kr. for voksne

En VIP-festival er fire dages fest, feriestemning og fed musik - i det mest luksuriøse omgivelser, Langelandsfestival kan tilbyde. De fire hoveddage på festivalen byder på en masse stærke koncertoplevelser, som du naturligvis har adgang til. Læs mere ->

 

4.900 kr. for voksne

 

 

OVERNATNINGSMULIGHEDER

 

Tag din egen campingvogn med i VIP-camp. Vi sørger for, at du kan få sluttet strøm til vognen - dog må du maksimalt bruge 6 amp. Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230V CEE- strømstik. Du kan læse alle reglerne for campingvogne her ->

 

2.000 kr.

Woodhouse passer perfekt til 4 dages fest, fede koncerter og hygge. Du bor i en træhytte med en presenning spændt ud over som tag. Der er strøm og plads til 2 mennesker. Dobbeltsengen er løftet fra jorden - så der er plads til bagage inden under, og så du ikke kan mærke noget kulde nedefra.

 

2.400 kr.

Teltkabinerne har gulv, to lækre gæstesenge, et lille bord med lampe - og strøm, så du kan lade din telefon op. Du skal selv medbringe linned - og så er det muligt at vælge mellem en kabine til 2 eller 4 personer.

 

2-personers kabine: 2.600 kr.

4-personers: 3.900 kr.

Få dit eget køjerum, hvor der står en køjeseng til 2 personer. Køjerummet har strøm til telefonopladning, lys og et klædeskab.

 

2.800 kr.

Lej en beboelsesvogn til 4 personer - der er toilet og bad i vognen, der har lidt forskellig indretning. En beboelsesvogn har også strøm tilsluttet - det bliver ikke nemmere at være på festival!

 

9.000 kr.

 

 

GODT AT VIDE

 

VIP-camp på Langelandsfestival

 

  • VIP-Camp ligger tæt på festivalpladsen, som du kan se på kortet herover - og i ganske kort gåafstand til strand og Rudkøbing By.
  • Det er muligt at indsætte et beløb på dit armbånd, som kan bruges til at købe drikkevarer på hele festivalområdet - beløbet afregnes på faktura.
  • Når du køber adgang til VIP-camp, får du en VIP-parkeringsplads pr. samlede tilmelding.
  • Alle priser er eksklusiv moms.

 

 

KONTAKT

 

Tag fat i os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde i VIP-camp – for dig, din familie, dine kunder eller dine venner. Har du specielle ønsker eller behov, vil vi meget gerne vende forskellige løsninger med dig.

 

Finn Møller
fm@llf.dk
23 84 01 01


Daniel Pedersen
dkp@llf.dk