dage
timer
min
sekunder

VIP-camp

  

 

VIP-camp på Langelandsfestival tilbyder de perfekte rammer til, at du kan tage dine familie, dine gode kunder eller måske nogle gode venner med på festival.


Vi tager VIP-begrebet alvorligt med luksuriøse og ekstraordinære forhold. Så kan du koncentrere dig om at hygge, bade, slappe af, netværke og feste. VIP-camp er et indhegnet område, hvor vores servicemindede og dygtige security-crew sikrer, at det kun er VIP-gæster, som har adgang.

 

 

I VIP-CAMP FÅR DU

 

VIP-camp på Langelandsfestival

 

 

ARRANGEMENTSTYPER

 

Dagsarrangement i VIP-camp

Brug en dag på Langelandsfestival med al den fest, sjov og hygge, der er rundt omkring på festivalområdet - og gør det med stil. Bo i VIP-camp, så du kan slippe for besværet og fokusere på at have det godt! Læs mere ->

 

1.650 kr. for voksne

 

En VIP-festival er fire dages fest, feriestemning og fed musik - i det mest luksuriøse omgivelser, Langelandsfestival kan tilbyde. De fire hoveddage på festivalen byder på en masse stærke koncertoplevelser, som du naturligvis har adgang til. Læs mere ->

 

4.900 kr. for voksne

 

 

OVERNATNINGSMULIGHEDER

 

Tag din egen campingvogn med i VIP-camp. Vi sørger for, at du kan få sluttet strøm til vognen - dog må du maksimalt bruge 6 amp. Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230V CEE- strømstik. Du kan læse alle reglerne for campingvogne her ->

 

2.000 kr.

Woodhouse passer perfekt til 4 dages fest, fede koncerter og hygge. Du bor i en træhytte med en presenning spændt ud over som tag. Der er strøm og plads til 2 mennesker. Dobbeltsengen er løftet fra jorden - så der er plads til bagage inden under, og så du ikke kan mærke noget kulde nedefra.

 

2.400 kr.

Teltkabinerne har gulv, to lækre gæstesenge, et lille bord med lampe - og strøm, så du kan lade din telefon op. Du skal selv medbringe linned - og så er det muligt at vælge mellem en kabine til 2 eller 4 personer.

 

2-personers kabine: 2.600 kr.

4-personers: 3.900 kr.

Få dit eget køjerum, hvor der står en køjeseng til 2 personer. Køjerummet har strøm til telefonopladning, lys og et klædeskab.

 

2.800 kr.

Lej en beboelsesvogn til 4 personer - der er toilet og bad i vognen, der har lidt forskellig indretning. En beboelsesvogn har også strøm tilsluttet - det bliver ikke nemmere at være på festival!

 

9.000 kr.

 

 

Langelandsfestival tager forbehold for eventuelle ændringer af campens placering.

 

Oversigtskort, Langelandsfestival

Hvis du trykker på kortet, bliver det større. Du kan herefter klikke på nogle af områderne, der vil åbne en ny side med information om området.

 

  • VIP-Camp ligger tæt på festivalpladsen, som du kan se på kortet herover - og i ganske kort gåafstand til strand og Rudkøbing By.
  • Det er muligt at indsætte et beløb på dit armbånd, som kan bruges til at købe drikkevarer på hele festivalområdet - beløbet afregnes på faktura.
  • Når du køber adgang til VIP-camp, får du en VIP-parkeringsplads pr. samlede tilmelding.
  • Alle priser er eksklusiv moms.

 

 

KONTAKT

 

Tag fat i os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde i VIP-camp – for dig, din familie, dine kunder eller dine venner. Har du specielle ønsker eller behov, vil vi meget gerne vende forskellige løsninger med dig.

 

Finn Møller
fm@llf.dk
23 84 01 01


Daniel Pedersen
dkp@llf.dk