dage
timer
min
sekunder

UngCamp

 

UngCamp er til dig, der har været i EfterskoleCamp tidligere – til dig, der ikke gider ikke ligge i campingvognen med far og mor længere – eller bare til dig, der er ung og har lyst til en festival med masser af fest og gang i den.

 

UngCamp koster ikke noget ekstra – det er et område, du kan vælge at lægge dig i, hvis du er ung og har lyst til at ligge sammen med andre unge, der er friske på at fyre den af. I området er der festivalro 2, hvilket betyder, at der først skal være ro kl. 03.

 

Området er samtidigt trygt, da festivalens campingvagter går i området, og sikrer at alt er som det skal være – at alle har det godt og overholder de sikkerhedsregler, der gælder for hele festivalen og dermed også UngCamp.

 

UngCamp er en oplagt mulighed for de unge, der ønsker at bruge Langelandsfestival som en festlig afslutning på skoleåret. Er man en større gruppe unge, der tager afsted, er det muligt at booke et område, så man kan ligge sammen. Dog kan vi ikke garantere, at området bliver så tæt på det mere festlige område af UngCamp, som hvis du løber ind på området sammen med de andre, når det åbner. Vil du vide mere om denne mulighed, kan du kontakte os på info@llf.dk.

 

På UngCamp er det desværre ikke muligt at opstille pavilloner af pladshensyn.