Tak for
#LLF19

Singleplus Camp

SingleplusCamp på Langelandsfestival

 

Er du alene med dit barn, og kunne du tænke dig at kombinere muligheden for sol, sommer og masser af god musik med familiehygge, særlige aktiviteter og muligheden for at møde andre singleforældre og deres børn i alle aldre? 

 

Singleplus er Danmarks største netværk for aleneforældre og deres børn - og for tiende år i træk gentages successen med et særligt Singleplus Camp-område, hvor forholdene er i top, og der er skruet op for den familievenlige stemning.

 

SingleplusCamp er for dig, der gerne vil på Langelandsfestival med dine børn, men gerne vil være sikker på, at det nu også er ‘for børn’. Den er for dig, der er aleneforælder, og som måske rejser alene med dine unger, men godt kunne tænke dig lidt voksenselskab og nye legekamerater til de mindste. Samtidigt er SingleplusCamp for dig, der godt vil på festival, men som ikke orker larm til kl. 4 om morgenen, ulækre toiletter og dårlige campingforhold. Vi har skabt rammerne for dig!

 

I den særlige, lukkede Singleplus camp får du:

  • Central placering tæt på festivalpladsen, men samtidigt mulighed for fred, ro og tryghed for små & store børn
  • Særlige aktiviteter og events kun for Singleplus-medlemmer og deres børn
  • Hyggekroge for børn og voksne
  • Stort fællestelt med indlagt lys og strøm til opladning af telefoner
  • Grillområde med stor fællesgrill samt opstillede borde & bænke
  • Toilet- og badfaciliteter kun for området

 

Sådan får du adgang til Singleplus camp

Adgang til den særlige Singleplus camp kræver køb af et specielt Singleplus-armbånd - det gælder både børn og voksne. Armbåndet koster 150 kr./pers. og kan kun købes via Singleplus’ hjemmeside. Campen er forbeholdt medlemmer af Singleplus (og deres gæster) og forudsætter altså medlemskab af Singleplus.dk (medlemskab 89. kr./mnd.).

 

Bliv medlem af Singleplus, og køb dit armbånd til SingleplusCamp her: https://www.singleplus.dk 

 

 

Langelandsfestival tager forbehold for eventuelle ændringer af campens placering.

 

Oversigtskort, Langelandsfestival