dage
timer
min
sekunder

Brændende kærlighed

Lokale råvarer tilberedt med kærlighed og kreativitet - Livsnyder og Bonderøv forvandler sæsonens råvarer fra Stevns til lækre klassiske retter med et kreativt tvist. Solide og mættende retter, som smager skønt – både kødretter men bestemt også vegetariske.

 

”Jeg foretrækker at kæmpe mod kålfluer, når jeg rengør kålen, fremfor brug af sprøjtegift” (Jens Hansen, Livsnyder og Bonderøv)

 

Der er fokus på lokalproducerede råvarer, som er dyrket på bæredygtig visn med omtanke og kærlighed for naturen. Vi vægter det gode dyreliv og naturens frugt samt grønt uden tilsætningsstoffer højt. Vi arbejder både med økologi og permakultur. Vi er en del af partnerskabsprogrammet omkring Stevns Verdensarv, og FN’s 17 bæredygtighedsmål er et pejlemærke for os. Vi anvender bl.a. bambustallerkner og træbestik, som er naturligt nedbrudt i løbet af 60 dage.
 

Menu

Brændende kærlighed: Gammeldaws røget bacon med grov mos og bløde løg eller i vegetarisk udgave med bagte gulerødder og jordskokke-chips

2-3 forskellige slag salater - Salatbar med lidt kød og brød

Foderbrættet: Skinkeskiver, en skive af den gode rullepølse, pølser, lidt brød, tappanade og lidt oliven

Jordbær med fløde og Rødgrød med fløde