dage
timer
min
sekunder

Programmet 2019

På denne side opdaterer vi, når en ny kunstner offentliggøres! Hold øje med vores Facebook-side, Instagram og tilmeld dig vores nyhedsbrev - så er du sikker på ikke at gå glip af noget!

 

 

STORE SCENE

 

 

Hitkongerne vender tilbage på Store Scene til sommer, hvor Danmarks absolut stærkeste popduo er klar til at give festivalgæsterne et brag af en koncertoplevelse!

 

læs mere

 

Hit på hit på hit på… Der er ingen, der som NIK & JAY har formået at fylde vores radioer, vores ører – vores liv med stærke pophits, rørende ballader og festlige tracks. Siden duoen første gang spillede på Langelandsfestival i 2003, er kærligheden mellem festivalpublikummet og NIK & JAY kun vokset. Gang på gang er Langeland blevet spillet i ganske alvorligt festivalhumør, og selvom andre festivaler nu også har fået øjnene op for, hvor fremragende NIK & JAY er, åbner vi med stor begejstring armene op i forventning om endnu en uforglemmelig oplevelse med favoritterne.

 

 

Ekstraordinært stærkt livenavn

De behøver nærmest ingen introduktion – vi kender dem jo alle, men derfor får I alligevel her et par nedslag i NIK & JAYs flotte karriere. I 2003 spillede de ikke bare på Langelandsfestival – de udgav dén selvbetitlede plade, som nærmest har for mange hits på til at nævne. ”Hot”, ”Elsker Hende Mere” og ”Tag Mig Tilbage” er blot et udsnit – og allerede året efter fulgte de op med endnu en plade, hvor man kunne høre ”En Dag Tilbage”, ”Lækker” og ”Kan Du Høre Hende Synge”.

 

Fortsættes øvelsen gennem NIK & JAYs diskografi vil man altid kunne finde en imponerende mængde hits og sange, som du bare kan teksten på. De senere år har duoen så markeret sig ekstra stærkt som livenavn. De har udsolgt Royal Arena – hvor Ekstra Bladet endda kaldte dem ”Kongerne af Royal Arena” – og senest blev de i 2018 nomineret til ”Årets danske livenavn” ved GAFFA-prisen og ”Årets livenavn” ved Zulu Awards.

 

Det kommer naturligvis ikke som den store overraskelse for Langelandsgæsten – vi har nydt dem og deres fremragende shows siden 2003 – og til sommer gør vi det igen! Følg med i, hvem vi har offentliggjort på www.llf.dk/musik.

 

 

 

Danmarks ubestridt største hip hop-gruppe er klar til at indtage Store Scene på Langelandsfestival 2019 med seks studiealbums og en imponerende mængde priser og prisnomineringer i bagagen.

 

læs mere

 

Sidst vi fik glæden af Suspekt på Langelandsfestival var i 2015, som var et flot og succesrigt år for gruppen. Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, blev dér for alvor anerkendt for deres bidrag til dansk musik igennem mere end 20 år, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards, blandt for “Årets Live Navn”.

 

 

Seks stjerner og masser af anerkendelse

Siden da har det bestemt ikke stået stille, og i 2017 udgav Suspekt albummet ”100% Jesus”, hvor gruppen endnu engang understregede deres markante rolle i dansk hip hop, samtidig med at de udviklede deres lyriske univers. GAFFA kvitterede med seks fortjente stjerner - for ingen slukker de her stars! Albummet slutter med ”Hun Blev Bare Så Glad”, der var nomineret som årets danske hit til GAFFA-prisen 2018. Pladen vandt for Årets danske hip hop-udgivelse, de var nomineret til årets danske band, ligesom Zulu Awards havde nomineret Suspekt som Årets kunstner og Årets live navn.

 

 

Vær klar på en stor live-oplevelse

Sidstnævnte nominering kan ikke komme som den store overraskelse, hvis man har oplevet Suspekt live – og de er klar til at give festivalgæsterne på Langelandsfestival 2019 en stærk live-oplevelse. Emil Simonsen forklarer: ”Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til at kunne præsentere det nye materiale. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer på pladerne.”

 

 

 

 

Med et hav af koncerter, priser og over 10 studiealbums i bagagen, er et af Danmarks mest populære rockorkestre nu tilbage på Store Scene!

 

læs mere


De behøver ikke den store introduktion – hverken for den garvede gæst på Langelandsfestival, eller den helt nye. D-A-D har givet danskerne masser af store oplevelser – på LP, bånd, cd’er, streaming og ikke mindst; live. Nu vender de tilbage til Store Scene på Langelandsfestival – noget som har været et stort ønske blandt mange af festivalgæsterne gennem årene.

 


Festivalfavoritterne udgiver nyt i foråret

Jesper Binzer, Jacob Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne er blandt favoritterne hos det langelandske festivalpublikum, hvilket nok må siges at afspejle bandets popularitet i den danske befolkning. I hvert fald kan der ikke herske nogen tvivl om, at D-A-D er garant for fed elspade og en stærk rockoplevelse, hvilket senest blev bekræftet af GAFFA, der gav bandet 5 stjerner for deres optræden på sidste års Grøn. Her gav gruppen den så meget gas, at anmelderen blev helt nervøs for brandfaren i den varme sommer, som vi også selv oplevede på nærmeste hold på LLF18:

 

”Gruppen lægger ud med ”Evil Twin” fra år 2000-hitalbummet Everything Glows, og så går det ellers over stok og sten og afsvedet gult græs med velspillet rock. Det er lige før, man frygter for, at bandet uforvarende kommer til at overtræde det allestedsnærværende afbrændingsforbud.”


Vi satser på, at det ikke går galt til sommer og ser frem til at høre nye toner fra D-A-D, der har bebudet, at der kommer et nyt album i marts eller april.

 

 

 

 

Op i luften med skoene – KATO spiller på Store Scene til sommer! Dermed kan vi være sikre på en fed fest sammen med en af Danmarks absolut stærkeste DJ’s.

 

læs mere

Hvis du har været på Langelandsfestival de sidste mange år, har du sandsynligvis også oplevet KATO. Han startede nemlig med at spille op til fest om natten i Møllers efter det normale musikprogram, og i takt med han udgav flere og flere hits, blev han en kunstner, som festivalgæsterne på Langeland omfavnede og tog til sig. De sidste par år har han så lyst hele festivalpladsen op med sine eksplosive shows – fyldt med pyroteknik og smæk på lyset, men i særlig grad med et særligt nærvær og en stærk forbindelse med publikum.

 

Tag del i Langelandstraditionen

Måske du har stået med din sko oppe i luften og danset til tonerne af “Desert Walk” – en hel speciel tradition, som KATO selv har indført på Langelandsfestival, og som vi måske er heldige nok til at genopleve til sommer. Ellers har du måske givet den gas til kæmpehittet “Show You Love”, der har over 70 millioner streams på tværs af platforme, men hvis du ikke har fået fornøjelsen, er chancen der på Langelandsfestival 2019, hvor KATO uden tvivl vil medbringe et stort opsat show.

Tag del i festen til sommer med KATO og resten af Langelandsfamilien!

 

 

 

 

Årets danske artist ved DDJA 2018 vender tilbage til Langelandsfestival! Hvis du var med i den kæmpe fest, som Kesi lavede i Møllers i sommer, så ved du at den unge, populære artist formår at skabe en mindeværdig koncertoplevelse og nu vender han tilbage!

 

læs mere

 

”Mamacita”, ”Følelsen”, ”Kom Over”, ”Su Casa”… Listen er efterhånden blevet lang for Kesi, der til trods for sin unge alder, har siddet tungt på den danske hip-hop-scene siden 2011. Særligt siden ”Søvnløs” kæmpehittede i 2014 og Danmark fik øjnene op for Nørrebrorapperens store talent, har han markeret sig som et af landets største og mest progressive artister.

 

Priser og et fyldt Møllers

Senest opnåede Kesi anerkendelse ved Danish Deejay Awards 2018, hvor han blev Årets Danske Artist – og ved Zulu Awards 2018 blev han nomineret i kategorien Årets Kunstner samt Årets Hit for ”Mamacita”.

 

Nu vender Kesi tilbage til Langelandsfestival, efter han i sommer fyldte Møllers og skabte et brag af en fest med såvel de unge fra Efterskole- og UngCamp, som grupper af feststemte gæster fra resten af festivalområdet. På Langelandsfestival indtager Kesi Store Scene, hvor festivalgæsterne utvivlsomt kan se frem til et brag af en fest.  

 

 

 

”Lad mig høre jer sige YEAH!” GNAGS er klar til Store Scene til sommer med hits, klassikere og nye numre – så slip glæden løs med nogle af dansk musiks største legender!

 

læs mere

 

Det er muligt, at Peter A.G. for 30 år siden lovede, at han ville sætte sig på en bænk og kigge ud over molen, når han engang blev gammel, men GNAGS er stadig i fuld sving og i dén grad værd at opleve live. Den energiske og festfyldte stemning, der har kendetegnet det populære Århus-band i årtier, lever i bedst velgående med balancerede reggae- og rocktoner.

 

 

Anmelderrost album og LLF-besøg
Det blev bevist nok engang i 2017, hvor GNAGS udgav albummet ”Nørd”, som generelt begejstrede anmelderne, og hvor Berlingskes anmelder blandt andet skrev: ”Det er svært ikke at lade sig rive med, når sprechstallmeister Peter A.G. i et anfald af verbal hundegalskab slipper associationerne løs.” Samme år fik festivalgæsterne på Langeland også glæden af at opleve et oplagt GNAGS, der som så mange gange før, spillede festivalpladsen foran Store Scene helt op med velkendte og nye rytmer.

 

 

Nyt show og ny plade
Vi kan nu glæde os til at opleve GNAGS til sommer med et helt nyt show, hvor klassikerne leveres i nye rammer. GNAGS hylder den menneskelige fantasi, og der skal for alvor fyres energi af, rystes på hovedet og råbes i kor. Alt det, vi gør af glæde ved at gøre det! Samtidig er GNAGS i studiet nu, hvor de arbejder på en ny plade – så der bliver rigeligt at gå og glæde sig med frem mod Langelandsfestival 2019!

 

 

 

 

Charme, glæde, fællessang – ja, bare god gedigen musik i skøn stemning. Det er hvad vi senest har tilføjet på plakaten med legenden Birthe Kjær, der tager sit Feel Good Band med sig!

 

læs mere

 

Birthe Kjær er klar til Store Scene, og med sig tager hun sit ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger. I alt 9 personer under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg, som er et kendt ansigt på DK4’s “Fællessang i Mariehaven”.

 

Sommer og sol – syng med!

Senest vi fik lov at opleve Birthe Kjær på Langelandsfestival var i 2016, og ligesom dengang spænder repertoiret helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på.

 

Lad dig smitte af glæden

Birthe Kjær & Feel Good Bands show er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver.

 

Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.

 

 

 


 

Møllers

 

 

Han er manden bag den mest sete musikvideo i Danmark på Youtube i 2018, og nu vender han tilbage Møllers, hvor han i 2017 sang sig ind i hjerterne på festivalgæsterne.

 

læs mere

 

”Sydpå”, der er titelsangen til Paradise Hotel, er det klart mest populære nummer på Youtube i 2018. Musikvideoen er blevet spillet hele fire millioner gange, hvilket er dobbelt så meget som nummer to på listen, Maroon 5 feat. Cardi B - ”Girls Like You”. Nummeret er også blevet streamet over 14 millioner gange på Spotify – og Bro bliver generelt streamet en hel del. ”Hvor er du Bro?” gik da også platin og ”Glad” er blevet hørt næsten 5 millioner gange.

 

Glæd dig til en god popoplevelse

Der er altså ikke tvivl om, at det er en ganske populær herre, der til sommer tager sit band med, når han går på scenen i Møllers for at give fans og gæster en stærk popoplevelse – og man skal ikke være i tvivl om, at Bro elsker at spille og give publikum gode musikstunder. Som han selv siger det:

 

”Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og alle mine fans.”

 

 

 

En af den danske musikscenes mest spændende upcoming kunstnere er klar til at give festivalgæsterne en stærk anmelderrost live-oplevelse med sine melodiske produktioner og originale rap-flow.

 

læs mere

Emil Kruse er måske ikke et navn, der klinger lige velkendende i alles ører, men hører man DR P3, vil man ganske givet have stødt på numre som ”Hvorhen” og ”Hørt Fra Dig”. På trods af sin unge alder på 24 år, har Emil Kruse været en del af den danske musikscene i lang tid. Først var han den ene halvdel af grime-duoen ”Sleng”, og senere lavede han 90’er-inspireret hiphop under navnet Aesthetic.
 


Respekt for samtykke og grænser
Senest har Emil Kruse markeret sig som fortaler for vigtigheden af at respektere hinandens grænser i forhold til sex, hvor han sammen med den tidligere Julias Moon-forsanger Louis Samson lavede nummeret ”Tæt På”, der netop handler om vigtigheden af at sætte grænser og tale om det – voksne som unge. Sangen fremførte de til Guldtuben 2018 og er en del af kampagnen Tune Ind, som Det Kriminalpræventive Råd har sat i søen.
 


Anmelderrost koncertoplevelse
Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af lige dele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas. I 2016 udgav Emil Kruse debut-EP’en “Slumromantiker” under eget navn, som blev rost til skyerne af størstedelen af den danske anmelderstab.
 
Ros fik han også for en koncert på Roskilde Festival i sommer, hvor GAFFA kvitterede med fem stjerner, og blandt andet skrev: ”Kruse kom, så og sejrede med fest med stor F, og det var en fornøjelse at være vidne til.”

 

 

 

 

I 2017 strømmede glade og festlige toner fra vores ikoniske telt Møllers, da L.I.G.A. gik på scenen med en smittende energi og spredte en fremragende festivalstemning bland publikum. Nu kan vi se frem til at opleve dem igen på Langelandsfestival 2019!

 

læs mere

Den danske hitduo L.I.G.A. er tilbage på Langelandsfestival, hvor Nicky Russell og Ihan Haydar er klar til at genindtage Møllers og skabe en fest. Siden debuten i 2003, har L.I.G.A gjort netop det landet over med bandets organiske og energiske live show, der gør, at L.I.G.A. er garanteret til at fylde dansegulvet.
 
Fra Youtube til radiohits
Historien om, hvordan L.I.G.A. fandt hinanden er en lidt speciel én. Faktisk kende de slet ikke hinanden på forhånd, men fandt hinandens Youtube-profiler, faldt for lyd og stil – og endte med at udveksle musik. Et spontant samarbejde blev til et møde, og ikke lang tid efter var ”Skylder Dig Ik Noget” sendt afsted – en single, der endte med at blive noget af et hit. Siden fyldte ”Julia” æteren hos de danske radiostationer, og det er blevet til adskillige guld- og platincertificeringer.
 
Om igen
Senest har L.I.G.A. i samarbejde med Wafande lavet det hjertelige nummer ”Om Igen”, der handler om at kæmpe for kærligheden, for som det lyder i omkvædet: ”For jeg heller' ta' din hånd, Og vinde dit hjerte om igen.” Kom på Langelandsfestival 2019, oplev fremragende og charmerende L.I.G.A. og lad dit hjerte overvinde – om igen.

 

 

 

 

Årets nye navn til Zulu Awards 2018, Skinz, er på programmet! ”Jeg Har en Pige”, ”Malibu” og ”I Min Zone” – festivalgæsterne på Langelandsfestival 2019 kan se frem til rigeligt med hits til sommer, når Skinz indtager scenen i Møllers.

 

læs mere

 

I 2017 brød Skinz igennem med singlen ”Jeg Har en Pige”, der siden har opnået over 16 millioner streams på Spotify, og siden da har det nye stjerneskud ikke hvilet på laurbærrene. Den ene ørehænger efter den anden ramte streamingtjenesterne og radiostationerne, for til slut at blive samlet op på debutalbummet ”Ingen Drama” d. 1. juni 2018. Indtil videre er det blevet til fire guldcertificeringer og en platincertificering, og der er intet, som tyder på, at hitparaden stopper lige foreløbig.

 

Drøm dig til varmere himmelstrøg

Dermed er Kesi, Bro og Skinz indtil videre offentliggjort til Langelandsfestival 2019, så du kan allerede nu begynde at drømme dig til varme stunder på en af Danmarks smukkeste øer med numre som Mamacita, Sydpå og Malibu.

 

 

 

 

Tag del i en af Danmarks vildeste fester! UDE AF KONTROL indtager scenen i Møllers – et band, der bare SKAL opleves live!

 

læs mere


”Jeg vil helt klart give dem 5 ud af 6 brandvarme stjerner, og råde både dig og dine venner til at tage del i en af Danmarks vildeste fester” - sådan skriver Dropdead om en koncert med UDE AF KONTROL. Og har man været til en koncert med gruppen, ved man at det er rigtigt – det bliver ikke meget vildere, end når UDE AF KONTROL går på scenen.

 

Kombinerer man gruppens ekstreme, energiske show med det legendariske festtelt Møllers – ja, så får du en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

 

Over 100 millioner streams
UDE AF KONTROL består af Munken, Englando og Balken. I de seneste år har de skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce-univers. Med mere end 100 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.


Bandet skal opleves live, hvor de bare i indeværende år har fyldt nogle af landets store spillesteder samt pakket telte på mere end 20 danske festivaler og open airs.

 

 

 

 

Gode venner af festivalen sørger for sommerstemningen i Møllers – så smør sangstemmen og tag med på Langelandsfestival 2019, hvor den gode stemning nu er helt sikret.

 

læs mere

 

Sommerstemningen, solskin og fest – det er nogle af de typiske associationer, når man hører navnet ZIDIDADA. Ord, der også klinger godt i ørene på gæster, der har besøgt Langelandsfestival tidligere. Derfor er bandet da også gode venner af festivalen, og nu vender de tilbage for at skabe endnu en fest. Faktisk fejrer de 20-års jubilæum på Langelandsfestival, da de første gang spillede på vores smukke ø i 1999.

 

Med Jimmy Colding i front står gruppen bag ørehængere som ”Walking on Water” og ”Zididada Day”, hvor sidstnævnte sidste år fik en mindre renæssance i hænderne på den danske sangskriver og producer Cutfather samt producergruppen Hydrate.

 

Syng med mens du går på vandet!

ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, i ørehængere og evergreens. I dag betragter mange ZIDIDADA som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.