Tak for
#LLF19

Security

Bliv en del af Langelandsfestivals security

 

Security på Langelandsfestival, mangler Crew med søde smil, en god forståelse for hjælpsomhed og en lyst til en oplevelse, både før, under og efter festivalen.

 

Vores opgaver er mangfoldige, og vi laver meget forskelligt. Vi hjælper vores gæster ind på plads, giver råd og vejledning samt kontrollerer armbånd i porte - og det hænder da også at vores Security synger med på sangene, når de står foran Store Scene for at sikre sikkerheden her.

 

Security har ansvaret for at vores gæster føler sig trygge og velkomne, når de besøger festivalen. Alt fra portkontrol, scenevagter, rundering på campingområderne til råd og vejledning er med til at sikre trygge rammer for vores gæster - og det er vores primære opgaver. Der er derfor mange forskellige, spændende muligheder, så tiden flyver afsted i godt selskab, både med gæster, kollegaer og kunstnere.

 

Der er mulighed for Crew Classic og Crew Light i Security. Du er fyldt 18 år og har en god forståelse for god service over for de mange gæster. Security søger Crew både før, under og efter festival (uge 29-30-31)

 

Kontakt

Lyder ovenstående som noget for dig, vil du gerne høre mere om du mange forskellige muligheder og arbejdsopgaver? Så skriv en mail til security@llf.dk eller opret dig på www.crew.llf.dk, så hører du fra os.