Tak for
#LLF19

VIP-camp søger smilende frivillige

 

VIP-Camp på Langelandsfestival søger servicemindede, smilende og hjælpsomme Crew-medlemmer både før, under og efter festivalen!

 

VIP-Camp er stedet for de gæster, der har betalt lidt ekstra for deres ophold. Det er gæster, der nærmest får all-inclusive, fra de kommer, til de forlader stedet. Det er derfor vigtigt, at gæsten modtager en eksklusiv service gennem hele deres ophold. Crew-medlemmerne i VIP skal derfor have en god forståelse for service samt være smilende og hjælpsomme. I VIP-Camp er der masser af forskellige arbejdsopgaver. Alt fra opbygning af campen inden området åbner, til at stå i receptionen, der på det nærmeste minder om en hotelreception. Herudover har VIP-Camp også deres eget køkken og restaurant - så er du skrap i et køkken, eller vant til at arbejde på en restaurant, så kan det være lige noget for dig.

 

Der er flere muligheder i VIP-Camp for at arbejde som ”Crew Light”, men ”Crew Classic” er også mere end velkomne til at søge.

 

VIP-Camp søger Crew over 18 år.

 

Kontakt

Har du bare lidt erfaring i noget af ovenstående, har du gåpåmod og har du lyst til at være en del af Crew i VIP-Camp? Send en mail til farmorsllf@gmail.com med et par ord om dig selv, og hvad du kunne tænke dig at arbejde med.