dage
timer
min
sekunder

VIP-camp søger smilende frivillige

 

Er du serviceminded, smilende og hjælpsom? Så er det måske dig, der kan hjælpe gæsterne i VIP-camp, der søger medarbejdere over 18 år.

 

VIP-Camp

I daglig tale kaldet ”Vippen” er et område, der ligger over for Rudkøbing Boldklubs klubhus på Rue Mark, hvor samarbejdspartnere og særligt inviterede gæster har købt ophold med nærmest ”all inclusive”. Her gør vi alt for, at vores gæster får en god oplevelse ved at være på festival. Der er derfor rigtigt gode bade- og toiletfaciliteter, eget køkken og grill, restaurant, gårdhave, bar, P-plads og meget mere. I VIP-Camp er der masser af forskellige arbejdsopgaver, så tag gerne en ven eller kæreste med - der er udfordringer til alle glade og motiverede medarbejdere på en af følgende teams:

 

Pladsen

Opbygning af VIP-Campen. Opsætning af senge og møbler i teltkabiner. Bygge faciliteter i køkken, lager og indrette pladsen. Under selve festivalen er der daglig drift med oprydning på pladsen, parkeringsvagt og rengøring. Søndag pakker vi det hele ned igen.

 

Velkomst

Vores team er ligesom receptionen på et stort hotel og har vagter fra tirsdag til søndag. Vi bemander vores bar og reception hele døgnet, tager i mod gæster påsætter armbånd, håndterer bookinger og servicerer vores VIP-gæster. På kontoret er der også en del administrative opgaver.

 

Køkken-Restaurant

Kan du tage fat i et køkken eller vende en bøf på grillen og fungere i et travlt miljø? Så kan du være med til at tilberede nye og spændene menuer hver dag til mange mennesker. Vi anretter maden på fade og buffetborde, og der serveres direkte fra grillen. Det en fordel at du har lidt kendskab til madlavning, men det er bestemt ikke et krav. Det er også os, der står for opvasken, holder restauranten ren, serverer og servicerer gæsterne. Vi har vagter fordelt fra tirsdag til søndag morgen.

 

Alle teams har dygtige og erfarne ledere, der kan vejlede dig i arbejdsopgaverne.

 

Kontakt

Har du bare lidt erfaring i noget af ovenstående, har du gåpåmod og har du lyst til at være en del af Crew i Vippen? Smid en mail til vip@llf.dk med et par ord om dig selv, og hvad du kunne tænke dig at arbejde med.