dage
timer
min
sekunder

Parkering

Parkering af person- eller varebil - 250,-

Billetten gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra fredag d. 20. juli til søndag d. 29. juli kl. 13. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens medarbejdere. Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering.

 

Central Park - parker tæt på det hele! - 480,- UDSOLGT

Med en Central Park parkeringsbillet sikrer du dig en plads, lige ved siden af laden, hvor der er check-in. Central Park er nu UDSOLGT!

 

For begge billettyper vil det være muligt at køre fra og til området under festivalen. Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidig lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger.

 

KØB BILLET

 

 

Alternativ til online køb

Hvis du ønsker mere lokal rådgivning og vejledning, kan du også tage fat på vores mand på Langeland, Bent Olesen. Han kan rådgive dig om det meste i forbindelse med festivalen og sælger også billetter. Bent Olesen har telefonnummer 20 44 26 57.