dage
timer
min
sekunder

4 DAY FESTIVAL PASS

4 DAY FESTIVAL PASS - 1.450,-

Nu er det blevet muligt at købe en billet, der gælder for en voksen (13 år+) til festivalens hoveddage – fra onsdag d. 25. juli kl. 9 til lørdag d. 28. juli. Billetten giver dig adgang til alle koncerter spillet på de to hovedscener, til børneland samt de mange andre aktiviteter og områder, som festivalen byder på. Billetten inkluderer også en plads på teltområderne til eget telt. Ønsker du at overnatte i campingvogn, camplet eller autocamper, skal det tilkøbes via Ticketmaster. Se efter teltområderne på kortet.

 

 

KØB BILLET

 

 

4 DAY FESTIVAL PASS CHILD - 600,-

Nu er det blevet muligt at købe en billet, der gælder for en for et barn i alderen 7-12 år til festivalens hoveddage – fra onsdag d. 25. juli kl. 9 til lørdag d. 28. juli. Billetten giver dig adgang til alle koncerter spillet på de to hovedscener, til børneland samt de mange andre aktiviteter og områder, som festivalen byder på. Billetten inkluderer også en plads på teltområderne til eget telt. Ønsker du at overnatte i campingvogn, camplet eller autocamper, skal det tilkøbes via Ticketmaster. Se efter teltområderne på kortet.

 

 

KØB BILLET

 

 

4 DAY FESTIVAL PASS MINI - 200,-

Nu er det blevet muligt at købe en billet, der gælder for et barn i alderen 3-6 år til festivalens hoveddage – fra onsdag d. 25. juli kl. 9 til lørdag d. 28. juli. Billetten giver dig adgang til alle koncerter spillet på de to hovedscener, til børneland samt de mange andre aktiviteter og områder, som festivalen byder på. Billetten inkluderer også en plads på teltområderne til eget telt. Ønsker du at overnatte i campingvogn, camplet eller autocamper, skal det tilkøbes via Ticketmaster. Se efter teltområderne på kortet.

 

Børn i alderen 0-2 år har gratis adgang på festivalen i følge med en voksen, og kan få udleveret et armbånd ved de officielle armbåndspåsætningssteder.

 

 

KØB BILLET

 

 

Kort over LLF18

Oversigtskort, Langelandsfestival

Hvis du trykker på kortet, bliver det større. Du kan herefter klikke på nogle af områderne, der vil åbne en ny side med information om området.