dage
timer
min
sekunder

Få overblikket

Langelandsfestival tilbyder en række forskellige overnatningsmuligheder - og på denne side vil vi løbende præsentere de forskellige muligheder, som du har på Langelandsfestival 2020.

 


 

 

HVOR KAN JEG BO I TELT?

 

Hvis du har købt et 8 day eller 4 day festival pass, har du ret til at sætte et telt op i et af de teltområder, der er opkaldt efter en farve. Teltet skal svare i størrelse til antallet, der bor i det. Det er en god idé, at orientere sig i forhold til det som vi kalder "festivalro". I områder med festivalro 1, skal der være ro mellem 00-08 og i områder med festivalro 2, skal der være ro mellem 03-08. Dog skal vi alle huske, at vi er på en festival - og derfor kan vi ikke forvente komplet ro.

 

 


 

 

8 DAY CAMPS

Slip for at slæbe! Lad os gøre arbejdet - og køb en fed camp. Fx Malibu Beach, hvor vi sætter et fortelt klar til dig - eller hvad med vores skønne campingvognscamp Camp California, hvor der er ekstra luksus til dig og din campingvogn? 8 day camps passer perfekt til dit 8 day festival pass.

 

 

 


 

 

4 DAY CAMPS

Slip for at slæbe! Lad os gøre arbejdet - og køb en fed camp. Hvad med fx at bo i et lækkert tipitelt, hvor der står camp beds klar til jer? 4 day camps passer perfekt til dit 4 day festival pass.

 

 

 


 

 

CAMPINGVOGN, AUTOCAMPER ELLER CAMPLET

Hos Langelandsfestival er du velkommen med både campingvogn, autocamper eller camplet. Dette er dog ikke inkluderet i dit festival pass, og skal derfor tilkøbes. Klik her eller på billedet og læs meget mere om dine muligheder for at overnatte på Langelandsfestival 2020 i campingvogn, autocamper eller camplet.

 

 

 


 

EFTERSKOLECAMP

EfterskoleCamp er for dig, der har været på efterskole og ikke er helt klar til at sige farvel til dine gode venner og oplevelserne sammen med dem. Derfor kalder vi EfterskoleCamp for Danmarks største efterskole-gensynsfest, og du kan se frem til at blive udfordret til daglige battles i fede omgivelser med tema-fester, lounge, events, kolde drikkevarer og meget mere. Læs meget mere om EfterskoleCamp her på siden eller på www.efterskolecamp.dk.

 

 


 

 

UNGCAMP

UngCamp er til dig, der har været i EfterskoleCamp tidligere – til dig, der ikke gider ikke ligge i campingvognen med far og mor længere – eller bare til dig, der er ung og har lyst til en festival med masser af fest og gang i den. Du skal ikke købe ekstra billet for at ligge i UngCamp.

 

 


 

 

HANDICAPCAMP

I vores ambition om at gøre Langelandsfestival tilgængelig for alle, tilbyder vi gæsten med et handicap, der har et ledsagerkort, adgang for en ledsager.