Tak for
#LLF19

Få overblikket

Langelandsfestival tilbyder en række forskellige overnatningsmuligheder - du fx købe adgang til en af vores camps. Måske det er i år, du skal prøve VIP-camp? Herunder kan du blive klogere på de forskellige muligheder, der er!

 

 

 


 

 

HVOR KAN JEG BO I TELT?

 

Hvis du har købt et 8 day eller 4 day festival pass, har du ret til at sætte et telt op i et af de teltområder, der er opkaldt efter en farve. Teltet skal svare i størrelse til antallet, der bor i det. Det er en god idé, at orientere sig i forhold til det som vi kalder "festivalro". I områder med festivalro 1, skal der være ro mellem 00-08 og i områder med festivalro 2, skal der være ro mellem 03-08. Dog skal vi alle huske, at vi er på en festival - og derfor kan vi ikke forvente komplet ro.

 

 


 

 

8 DAY FESTIVAL CAMPS

 

 


 

 

4 DAY FESTIVAL CAMPS

 

 


 

 

CAMPINGVOGN, AUTOCAMPER ELLER CAMPLET

Hos Langelandsfestival er du velkommen med både campingvogn, autocamper eller camplet. Dette er dog ikke inkluderet i dit festival pass, og skal derfor tilkøbes. Klik her eller på billedet og læs meget mere om dine muligheder for at overnatte på Langelandsfestival 2019 i campingvogn, autocamper eller camplet.

 

 

 


 

 

VIP-CAMP

VIP-camp på Langelandsfestival tilbyder de perfekte rammer til, at du kan tage dine familie, dine gode kunder eller måske nogle gode venner med på festival. Vi tager VIP-begrebet alvorligt med luksuriøse og ekstraordinære forhold. Så kan du koncentrere dig om at hygge, bade, slappe af, netværke og feste. VIP-camp er et indhegnet område, hvor vores servicemindede og dygtige security-crew sikrer, at det kun er VIP-gæster, som har adgang. Læs mere om VIP-Camp senere hen!

 

 


 

 

EFTERSKOLECAMP

EfterskoleCamp er for dig, der har været på efterskole og ikke er helt klar til at sige farvel til dine gode venner og oplevelserne sammen med dem. Derfor kalder vi EfterskoleCamp for Danmarks største efterskole-gensynsfest, og du kan se frem til at blive udfordret til daglige battles i fede omgivelser med tema-fester, lounge, events, kolde drikkevarer og meget mere. Læs meget mere om EfterskoleCamp her på siden eller på www.efterskolecamp.dk.

 

 


 

 

UNGCAMP

UngCamp er til dig, der har været i EfterskoleCamp tidligere – til dig, der ikke gider ikke ligge i campingvognen med far og mor længere – eller bare til dig, der er ung og har lyst til en festival med masser af fest og gang i den. Du skal ikke købe ekstra billet for at ligge i UngCamp.

 

 


 

 

HANDICAPCAMP

I vores ambition om at gøre Langelandsfestival tilgængelig for alle, tilbyder vi en speciel billettype til gæsten med et handicap, der ikke har mulighed for deltagelse i festivalen uden ledsager. Ledsagerbilletten koster det samme som en standardbillet, men giver adgang for dig og din hjælper.

 

 


 

 

SINGLEPLUS CAMP

Er du alene med dit barn, og kunne du tænke dig at kombinere muligheden for sol, sommer og masser af god musik med familiehygge, særlige aktiviteter og muligheden for at møde andre singleforældre og deres børn i alle aldre? 

 

 


 

 

SJOV FOR BØRN

Området er udsolgt! Sjov for børn giver dig mulighed for at søge efter de udflugtsmål, der passer til jeres børn og økonomi. Køb adgang til et indhegnet område, hvor du kan være sikker på, at alle nabotelte er fyldt med familier. Desuden er der toiletter på området, som børnene trygt kan løbe hen til alene - og så er der sørget for gratis bad.

 

 


 

 

HOTEL SVENDBORG

Ønsker du en god seng at sove i, efter en fantastisk dag på Langelandsfestival? Best Western Plus Hotel Svendborg er beliggende i centrum af charmerende Svendborg med gratis parkering og rolige værelser. Hotellet arrangerer bustransport til og fra Langelandsfestival, overnatning og serverer en stor morgenbuffet dagen derpå.