dage
timer
min
sekunder

Få overblikket

På denne side kan du blive klogere på de forskellige overnatningsmuligheder, der er på Langelandsfestival 2019. Siden opdateres i takt med, at vi får flere overnatningsmuligheder på plads - du kan være sikker på, at du er helt opdateret, hvis du følger os på Facebook, Instagram eller tilmelder sig vores nyhedsbrev her på siden.

 

 

 

 

 

HVOR KAN JEG BO I TELT?

Hvis du har købt et 8 day eller 4 day festival pass, har du ret til at sætte et telt op i et af de teltområder, der er opkaldt efter en farve. Teltet skal svare i størrelse til antallet, der bor i det. Det er en god idé, at orientere sig i forhold til det som vi kalder "festivalro". I områder med festivalro 1, skal der være ro mellem 00-08 og i områder med festivalro 2, skal der være ro mellem 03-08. Dog skal vi alle huske, at vi er på en festival - og derfor kan vi ikke forvente komplet ro. Der kan altså stadig være støj fra festivalpladsen og andre områder.

 

Få overblikket på vores kort - bare vær opmærksom på, at vi opdaterer løbende, så der kan komme ændringer!

 

 

 

CAMPINGVOGN, AUTOCAMPER ELLER CAMPLET

Hos Langelandsfestival er du velkommen med både campingvogn, autocamper eller camplet. Dette er dog ikke inkluderet i dit festival pass, og skal derfor tilkøbes. Klik her eller på billedet og læs meget mere om dine muligheder for at overnatte på Langelandsfestival 2019 i campingvogn, autocamper eller camplet.

 

 

 

 

CAMPS

I 2018 tilbød vi blandt andet GirafCamp Deluxe - 4 personerstelte med strøm og Camp '91 - 2 personers telte, hvor begge camps var til alle festivalens otte dage. Vi havde dog også Camp Woodhouse og SafariCamp til 4 dage - begge med strøm og morgenmad inkluderet. Vi glæder os til at fortælle om mulighederne for at bo i camp på Langelandsfestival 2019 senere hen!

 

 

VIP-CAMP

VIP-camp på Langelandsfestival tilbyder de perfekte rammer til, at du kan tage dine familie, dine gode kunder eller måske nogle gode venner med på festival. Vi tager VIP-begrebet alvorligt med luksuriøse og ekstraordinære forhold. Så kan du koncentrere dig om at hygge, bade, slappe af, netværke og feste. VIP-camp er et indhegnet område, hvor vores servicemindede og dygtige security-crew sikrer, at det kun er VIP-gæster, som har adgang. Læs mere om VIP-Camp senere hen!

 

 

 

EFTERSKOLECAMP

EfterskoleCamp er for dig, der har været på efterskole og ikke er helt klar til at sige farvel til dine gode venner og oplevelserne sammen med dem. Derfor kalder vi EfterskoleCamp for Danmarks største efterskole-gensynsfest, og du kan se frem til at blive udfordret til daglige battles i fede omgivelser med tema-fester, lounge, events, kolde drikkevarer og meget mere. Læs meget mere om EfterskoleCamp her på siden eller på www.efterskolecamp.dk.

 

 

 

 

UNGCAMP

UngCamp er til dig, der har været i EfterskoleCamp tidligere – til dig, der ikke gider ikke ligge i campingvognen med far og mor længere – eller bare til dig, der er ung og har lyst til en festival med masser af fest og gang i den. Du skal ikke købe ekstra billet for at ligge i UngCamp. Læs mere om UngCamp her.

 

 

 

HANDICAPCAMP

I vores ambition om at gøre Langelandsfestival tilgængelig for alle, tilbyder vi en speciel billettype til gæsten med et handicap, der ikke har mulighed for deltagelse i festivalen uden ledsager. Ledsagerbilletten koster det samme som en standardbillet, men giver adgang for dig og din hjælper.