dage
timer
min
sekunder

Zididada & SAVEUS på plakaten

30. nov 2017

Langelandsfestival præsenterer endnu to kunstnere. Det drejer sig om SAVEUS, der gør debut på Langelandsfestival, og festivalfavoritterne Zididada, der vender tilbage for at sprede sommer, glæde og festlige toner.

 

Tog røven på forventningerne

SAVEUS overraskede i efteråret ’15 gæsterne til P3 Guld, hvor publikum tabte kæberne i takt med, at de opdagede, at forsangeren var en lidt ældre udgave af den Martin Hedegaard, de havde set vinde X-Factor nogle år forinden. Derefter bragede ”Levitate me” igennem på mange af landets radiostationer og endte også med at blive stemt som Årets Uundgåelige på P3, og SAVEUS blev rost for de koncerter, som de spillede i ind- og udland.

 

Til sommer er det så publikummet på Langelandsfestival, der kan nyde SAVEUS’ ambitiøse elektroniske, alternative musik, der indtager den smukke ø. Senest har SAVEUS udgivet singlen Watch the World i oktober, der bare på DR er blevet spillet knap 2.000 gange allerede.

 

Gode venner af festivalen skaber god stemning

Sommerstemningen, solskin og fest – det er nogle af de typiske associationer, når man hører navnet Zididada. Ord, der også klinger godt i ørene på gæster, der har besøgt Langelandsfestival. Derfor er bandet da også gode venner af festivalen, og nu vender de tilbage for at skabe endnu en fest. Med Jimmy Colding i front står gruppen bag ørehængere som ”Walking on Water” og ”Zididada Day”, hvor sidstnævnte lige har fået en mindre renæssance i hænderne på den danske sangskriver og producer Cutfather samt producergruppen Hydrate.