dage
timer
min
sekunder

VI ELSKER 90'ERNE - LLF-EDITION!

13. jun 2018

Så er det frem med buffaloskoene, knæklysene og refleksbukserne! Rammerne er på plads for en kanon aften, når folkene bag VI ELSKER 90’ERNE leverer sprød 90’er-stemning med Haddaway, Me & My, DJ Aligator, Cut ’N’Move og Twenty 4 Seven under svedig ledelse af Rachlin & Riffi!

 

 

Torsdag d. 26. juli kl. 22.30 bliver en hel speciel oplevelse, når VI ELSKER 90’ERNE indtager Store Scene med fem fede kunstnere, der leverer hits, alle der har været i nærheden af en fest i 90’erne, kender og kan synge med på.

 

Drøm dig tilbage til en simplere tid – en tid med telefonbokse, træfpunkt, Frøken Klokken og larmende 56k-modemer. Til ICQ, faxnumre, Storebæltsfærgen og fremkaldelse af billeder. Og så naturligvis – til hamrende festlig musik med tunge rytmer og et hook, der er lette at huske og danse til.

 

 

Haddaway spørger: What is love?

I 1993 udsendte den triniditansk-tyske sanger og sangskriver et eurodance-nummer, der skulle vise sig at blive et kæmpe hit. ’What is love’ lagde Europa ned og i starten af 1994 havde nummeret solgt 2,6 millioner udgaver. I dag er nummeret en sand 90’er-klassiker, du kan glæde dig til at opleve fremført med samme energi som skrev vi ’93 – sammen med et par andre af Haddaways stærkt dansebare eurodance-tracks.

 

Me & My Dub-I-Dub’er festen videre

Søstrene Susanne og Pernille Georgi fik deres gennembrud i 1995, hvor de udgav deres selvbetitlede album ’Me & My’, hvor et helt særligt nummer var på: ’Dub-I-Dub’. Danskerne dub-i-dubbede sig gennem sommeren, og nummeret hittede i adskillige lande. Om nummeret har Susanne Georgi til DR sagt: ”Jeg bliver aldrig træt af den sang, selvom vi har spillet den jeg-ved-ikke-hvor-mange gange. En million måske, gætter Susanne Georgi.” Glæd dig til stærk eurodance-sommer-stemning – som var det 1995, med Me & My!

 

DJ Aligator blæser til tunge danserytmer

Hvem husker ikke ’hardcore dance’-nummeret med de markante fløjtelyde ’The Whistle Song’, der blev udgivet i 2000 efter at have været et sandt undergrundshit på diskotekerne? Aliasghar Movasat er det borgerlige navn bag DJ Aligator, der med sine tunge danserytmer og hooks, der bare sidder fast, har skabt masser af fester igennem årene. Han er nu klar til at puste gang i nostalgien til sommer – for som han har sagt til B.T.:…man skal ikke fucke med nostalgi, fastslår Aliasghar Movasat.”

 

Cut 'N' Move giver den op

De har ligget nummer 1 i Tyskland og Australien – og de har skabt en masse fede fester med numre som ’Get Serious’ – og så naturligvis ’Give It Up’. Cut ’N’ Move er garant for solid 90’er-pop med hits, der stadig sidder som en solstråle i kroppen på én, selvom det efterhånden er en del år siden, de blev lavet.

 

Twenty 4 Seven gør dig til slave af musikken

Når hollandske Twenty 4 Seven starter ‘Slave To The Music’ med de første “na-na-na”, er det som at blive trukket tilbage i tiden. Netop nostalgien kommer i højsædet, når tonerne af den festlige eurodancemusik bliver serveret, som var det 1993 – og Twenty 4 Seven er klar til at gøre alle glade festivalgæster til slave af den fede musik!

 

Tre numre til hver

Hver kunstner spiller tre numre. Dette bliver aftenen, hvor der skal danses igennem, mens farverige drinks indtages i mere eller mindre passende mængder. Dette bliver aftenen, hvor de, der var unge i 90’erne, kan genopleve noget af det fortabte – og hvor beboerne i UngCamp, kan se forældres og unge sjæles ungdom manifestere sig i et brag af en 90’er-fest!