dage
timer
min
sekunder

Trio Sussi & Leo er garanti for fest!

27. mar 2018

Trio Sussi & Leo på Langelandsfestival 2018

 

De har været aktive musikere i over 45 år, og for et par år siden udvidede de gruppen med en trommeslager. Trio Sussi & Leo var en realitet – og gruppen, der bliver kitch, kult, dårlig smag, genier, legender og meget mere – er stadig en garanti for fest!
 

I sommer var en masse mennesker parate til at nyde Langelandsfestival med al den fest, hygge og feriestemning, som kendetegner uge 30. Desværre var vejrguderne ikke på festivalgæsternes side, så mange havde trukket ind i campingvogne og telte i ly for den tunge regn, der silede ned. Selvom vejrguderne ikke var med festivalgæsterne, trodsede en kæmpe skare alligevel de våde elementer for at se de kulte darlings sparke Langelandsfestival 2017 i gang - og måske også for at smage på andre våde elementer i Møllers.

 

Trio Sussi & Leo gik på scenen i et fyldt Møllers, hvor gæsterne, på trods af vådt tøj, kom i prægtig stemning til tonerne af de populære musikere - der, ligegyldigt hvad du kalder dem; legender eller umusikalske, genier eller uduelige - formår at sætte gang i en fest og den gode stemning!

 

Autografskrivning på papir og hud

At trioen er populær, blev tydelig for enhver i Møllers, da en stor flok mennesker stimlede sammen om særligt Sussi & Leo for at få autografer på alt fra billeder til kropsdele. Til sommer kan festivalpublikummet på Langeland igen glæde sig til at blive overrislet med god stemning og verdenshits af forrygende underholdere, der af pressen bliver kaldt alt fra nyskabende til de grimmeste eller smukkeste mennesker i Danmark. Ligegyldigt hvordan man opfatter de nordjyske entertainere, er der ingen tvivl om, at de ikke er trætte af at spille musik – som Leo siger det, mens han forsøger at få ild i sin pibe:

 

 ”Vi bliver aldrig trætte af at gøre folk glade; skabe en fest. Musik er bare værktøjet.”