dage
timer
min
sekunder

Suspekt spiller til sommer!

04. jan 2019

 

Danmarks ubestridt største hip hop-gruppe er klar til at indtage Store Scene på Langelandsfestival 2019 med seks studiealbums og en imponerende mængde priser og prisnomineringer i bagagen.

 

Sidst vi fik glæden af Suspekt på Langelandsfestival var i 2015, som var et flot og succesrigt år for gruppen. Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, blev dér for alvor anerkendt for deres bidrag til dansk musik igennem mere end 20 år, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards, blandt for “Årets Live Navn”.

 

 

Seks stjerner og masser af anerkendelse

Siden da har det bestemt ikke stået stille, og i 2017 udgav Suspekt albummet ”100% Jesus”, hvor gruppen endnu engang understregede deres markante rolle i dansk hip hop, samtidig med at de udviklede deres lyriske univers. GAFFA kvitterede med seks fortjente stjerner - for ingen slukker de her stars! Albummet slutter med ”Hun Blev Bare Så Glad”, der var nomineret som årets danske hit til GAFFA-prisen 2018. Pladen vandt for Årets danske hip hop-udgivelse, de var nomineret til årets danske band, ligesom Zulu Awards havde nomineret Suspekt som Årets kunstner og Årets live navn.

 

 

Vær klar på en stor live-oplevelse

Sidstnævnte nominering kan ikke komme som den store overraskelse, hvis man har oplevet Suspekt live – og de er klar til at give festivalgæsterne på Langelandsfestival 2019 en stærk live-oplevelse. Emil Simonsen forklarer: ”Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til at kunne præsentere det nye materiale. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer på pladerne.”