dage
timer
min
sekunder

Søs Fenger på plakaten

17. dec 2017

 

Gennem flere generationer af danskere er hun kendt og elsket for sin smukke stemme, de store musiknumre og som en kvinde med et stort socialt engagement. Til sommer får publikum på Langelandsfestival glæden af at opleve Søs Fenger.

 

Det er tredje søndag i advent, og vi tænder tredje lys i adventskransen med nyheden om at en af Danmarks mest afholdte kunstnere. Søs Fenger er navn nummer 12 på festivalplakaten, der begynder at danne et billede af aktuelle og upcoming kunstnere i en fin kombination med etablerede navne og store danske stjerner.

 

Hits og personlige favoritter

Søs Fenger inviterer festivalgæsten ind i sit musikalske univers, der spænder vidt fra de tidlige News-dage henover soloårene og frem til de nyere radiohits som ”Kun et liv” og ”Er det så forbi”, hvor sidstnævnte er kendt fra TV2-programmet Toppen af Poppen. Publikum kan glæde sig til at lytte til hits som ”Du er”, ”Jeg elsker dig”, ”Inderst inde” og ”Sidste time” – men Søs Fenger har derudover også valgt en række personlige favoritter, der vil overraske og tage tilhøreren med på en musikalsk rejse, der bliver værd at huske.

 

Søs Fenger, der har vundet DMA-priser i tre forskellige årtier, har gennem årene formået at navigere sig sikkert rundt i mange genrer. Pop, rock, jazz, viser og disco – og endda på forskellige sprog i form af dansk, svensk og engelsk. Samtidig formår hun at samle et bredt publikum til sine koncerter, hvor man oftest kan se hele familier - døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs Fenger. På den måde passer Søs Fenger perfekt til Langelandsfestival, der netop er en festival for alle.

 

Køb dit festival pass til Early Bird pris

Til sommer kan du glæde dig til at opleve og nyde Søs Fenger på Langelandsfestival! Husk, at du kan købe en Early Bird billet nu og spare penge! Hold desuden øje med vores sociale medier og hjemmeside – vi offentliggør nye navne hver søndag i advent, og snart kommer der også mere information om, hvilke camps Langelandsfestival 2018 kommer til at have.

 

Herunder er et lille udsnit af Søs Fengers mange gode sange, så du kan komme i lidt festivalstemning og glæde dig til en fed koncert!