dage
timer
min
sekunder

Søs Fenger er på plakaten

14. feb 2019

 

Gennem flere generationer af danskere er hun kendt og elsket for sin smukke stemme, de store musiknumre og som en kvinde med et stort socialt engagement. Til sommer får publikum på Langelandsfestival glæden af at opleve Søs Fenger.

 

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

 

Hits og personlige favoritter

Søs Fenger inviterer festivalgæsten ind i sit musikalske univers, der spænder vidt fra de tidlige News-dage henover soloårene og frem til de nyere radiohits som ”Kun et liv” og ”Er det så forbi”, hvor sidstnævnte er kendt fra TV2-programmet Toppen af Poppen. Publikum kan glæde sig til at lytte til hits som ”Du er”, ”Jeg elsker dig”, ”Inderst inde” og ”Sidste time” – men Søs Fenger har derudover også valgt en række personlige favoritter, der vil overraske og tage tilhøreren med på en musikalsk rejse, der bliver værd at huske.

 

Søs Fenger, der har vundet DMA-priser i tre forskellige årtier, har gennem årene formået at navigere sig sikkert rundt i mange genrer. Pop, rock, jazz, viser og disco – og endda på forskellige sprog i form af dansk, svensk og engelsk. Samtidig formår hun at samle et bredt publikum til sine koncerter, hvor man oftest kan se hele familier - døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs Fenger. På den måde passer Søs Fenger perfekt til Langelandsfestival, der netop er en festival for alle.