dage
timer
min
sekunder

Smil med Wafande på #LLF18

23. feb 2018

Wafande på Langelandsfestival

 

Siden 2011 har Wafandes karakteristiske smil, stil og glade musik været en del af danskernes liv. I den tid har hans strålende personlighed spredt glæde og store hits, der hører enhver sommer til. Netop de hits, kan publikummet på Langelandsfestival 2018 glæde sig til at synge med på og danse til.

 

Wafande er ikke nogen sjælden gæst på Langelandsfestival, hvis publikum senest kunne nyde ham i sommer, hvor han mellem smilene og hittene, tog en pige og hendes mor op på scenen for at give dem det, han kaldte for ”VIP-pladsen”. De kunne med smil på læberne se ud over menneskemængden, der havde stimlet sammen foran Store Scene for at opleve en af de koncerter, der aldrig ser ud som den forinden. Improvisationen falder naturligt for Wafande, og derfor bliver koncerten til sommer helt sikkert ikke som den i sommer – selvom man kan være forvisset på, at Wafandes talent manifesterer sig i særlig grad, når man oplever ham som live-performer.

 

Gi’ et smil til Wafande

Siden Wafande brød igennem den danske sommer-lydmur med ’Gi’ mig et smil’, har han blandt andet med platinhittet ’Uartig’, ’Se Mig I Dag’ og ’Django’ slået fast, at han er kommet for at blive. Senest har han i efteråret 2017 udgivet singlen ’C’est la vie’, hvor han viser sine franskkundskaber frem – og så er hele Danmark kommet på fornavn med ham, efter han har været coach i Voice Junior på TV2 i fire sæsoner – i øvrigt sammen med Joey Moe, som festivalpublikummet på Langeland også får glæden af til sommer.

 

Ud over Wafande kan de også se frem til at opleve MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal, Kongsted, Christopher, Queen Machine, Joey Moe, Djämes Braun og Phlake.

 

Sådan her så det ud i sommer, da den heldige pige fik sin VIP-plads.