dage
timer
min
sekunder

SIVAS gæster Langlandsfestival!

25. dec 2017

SIVAS

Ghettoslang, opfindsomhed, nyskabelser – og familiefar. SIVAS spiller på Langelandsfestival 2018, hvor gæsterne kan se frem til at se en prismodtager, sprogekvilibrist og dygtig liveperformer folde sig ud.

 

SIVAS har det sidste 1½ år takket nej til samtlige headline-koncerter, hvor han har fokuseret på at udvikle sit næste univers, hvilket vi snart bliver klogere på. SIVAS udgiver nemlig snart den første single fra sin kommende EP, og vi kan dermed se frem mod at opleve den prisvindende kunster i version 3.0.

 

Originalitet og stilskaber

SIVAS er kendt for sin originale måde at håndtere det danske sprog på, hvilket blev tydeligt lige fra hans gennembrudssingle ”d.a.u.d.a” fra 2013 placerede SIVAS som en markant, innoverende og stilskabende stjerne på den danske hiphop-himmel. En stjerne, der kun lyser stærkere med tiden, og lyser på den udvikling som SIVAS siden har været igennem med numre som ”Det Gode Liv”, ”Jaja” og ”Kun Hinanden”, hvor sidstnævnte er featuring Gilli – et samarbejde, der senest manifesterede sig i en DMA-pris for Årets danske udgivelse for den voldsomt populære single ”Rica”.

 

Prisvinder og udvikling

At modtage priser er ikke uvant for SIVAS, der for sin EP ”d.a.u.d.a”, var nomineret til ikke mindre end fem DMA-priser og vandt for Årets urbane udgivelse – og så har han vundet priser til GAFFA Awards, iBYEN-priser, P3 Guld. SIVAS’ innovative omgang med det danske sprog blev i særlig grad markeret, da han vandt Polka Verner Legatet sammen med nu afdøde Klaus Rifbjerg. SIVAS udgav senest et album i 2016 med titlen ”Familie Før Para” – para, der betyder penge, og en titel, der fint illustrerer den bevægelse SIVAS har været igennem. Som han sagde til Berlingske i 2016: ”Jeg føler, at der er mange, der i deres jagt på penge glemmer familien.”