dage
timer
min
sekunder

Sæt kryds i kalenderen!

08. okt 2019

18.-25. juli 2020 – uge 30 - løber Langelandsfestival af stablen for 30. gang! Sæt kryds i kalenderen nu, så du er sikker på at ugen er sat af til at være med til den store jubilæumsfejring med hele langelandsfamilien!

 

Har du været med alle 29 år, var du med for første gang i sommer – eller var du med tilbage i 1997, hvor du hørte Hanne Boel, mens du storflirtede med ham den søde securityvagt ved Store Scene? Måske du har været gæst i årevis – måske du er Crew-medlem, eller måske du aldrig har været på Langelandsfestival før? Du er inviteret til den store jubilæumsfejring i 2020!

 

Vi gør det nemt for dig at være på festival!

Skulle du være én af dem, der ikke før har været på Langelandsfestival – eller tænker du på festival som noget med daggammelt mudder på tøjet og en uge med dårlig mad, så vil vi gerne understrege, at Langelandsfestival i høj grad er en moderne festival, hvor det skal være nemt og behageligt at være gæst! Derfor har vi forskellige overnatningsmuligheder – eksempelvis, hvor vi sætter et telt klar til dig. Naturligvis med strøm til din telefon.

 

Eller hvad med at tage campingvognen med, når vi laver, hvad vi mener, er Danmarks største campingplads! Du kan naturligvis også selv tage dit eget telt med – og så kan vi naturligvis ikke love, at mudderet udebliver, men med gode bademuligheder og træk-og-slip-toiletter føles festivallivet hos os ikke nær så barbarisk, som det måske gør andre steder.

 

Alle disse tilbud fortæller vi naturligvis meget mere om – men lige synes vi bare, at du skal sætte kryds i kalenderen d. 18.-25. juli 2020 og trykke ”Deltager” på Facebook.