dage
timer
min
sekunder

Sådan kan du handle dagligvarer til sommer

12. apr 2019

 

På Langelandsfestival 2019 skal du handle dine dagligvarer i Rudkøbing, der ligger i gåafstand fra festivalområdet. Hvis du bestiller en Coolbox har du samtidig mulighed for at opbevare dine varer køligt.

 

Langelandsfestival finder sted på Rue Mark - som ligger lige op ad Rudkøbing. Det er en stor fordel for dig som festivalgæst og hænger samtidig godt sammen med Langelandsfestivals ambition om at støtte og være i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Fra festivalpladsen er der således 1,1 kilometer - eller et kvarters gang til Rudkøbings indkøbsmuligheder.

 

Du kan stadig købe morgenbrød

Tidligere har festivalområdet haft en dagligvarebutik, men da det ikke har kunne lade sig gøre at etablere en aftale med en købmand, bliver løsningen på sommerens festival altså, at indkøb af dagligvarer skal ske i Rudkøbing.

 

Dog er Langelandsfestival i færd med at færdiggøre en løsning, så du kan købe dit morgenbrød på festivalområdet - det glæder vi os til snart at fortælle mere om.

 

Hold dine varer kolde med Coolbox

Når du har handlet i Rudkøbing, er der mulighed for at holde varerne kolde, gennem vores samarbejde med Coolbox. Du får du en nøgle til din egen køleskuffe, hvor der er plads til to kasser dåseøl/vand samt lidt madvarer i 2-3o. Skufferne er isolerede fra hinanden, så der kan ikke komme væske eller lignende mellem dem. Vær sikker på kolde varer, og køb billet til din egen Coolbox nu!