dage
timer
min
sekunder

Rasmus Seebach spiller på #LLF18!

03. dec 2017

I ønskede – vi lyttede. Den folkekære og populære artist Rasmus Seebach er blevet ønsket af mange, der har kontaktet os på Facebook. Vi har også savnet ham, og nu har vi glæden af at præsentere, at Rasmus Seebach spiller på Langelandsfestival 2018!

 

Hos Langelandsfestival går vi den søde juletid i møde ved at markere adventssøndagene på en hel speciel måde. Her vil vi nemlig gerne give vores kommende og tilbagevendende festivalgæster nogle gode adventsgaver. Derfor offentliggør vi hver adventssøndag et navn til sommerens festival – og vi starter med et af de helt store!


Prismodtager tilbage på Langeland
Rasmus Seebach, der senest spillede på Langelandsfestival i 2016, vender tilbage til festivalen og den smukke, lange ø med et nyt album og flere priser i bagagen. Den 24. november udgav han nemlig albummet ”Før vi mødte dig”, hvor populære numre som ”2017” og ”Farfar sang” er på. Nu kan alle girafglade festivalgæster så gå og nyde albummet med vished om, at de kan lytte til og synge med på Rasmus Seebachs stærke popmelodier og tekster til sommer.

 

Husk, at du kan købe en Early Bird billet nu og spare penge! Hold desuden øje med vores sociale medier og hjemmeside – vi offentliggør nye navne hver søndag i advent, og snart kommer der også mere information om, hvilke camps Langelandsfestival 2018 kommer til at have.