Tak for
#LLF19

Phlake spiller på Langelandsfestival!

16. feb 2018

 

 

95 millioner! Så mange gange er Phlakes numre i hvert fald blevet streamet på Spotify, hvilket i sig selv er et imponerende stort tal. Husker vi så, at Rhythm’N’Balls-gruppen udgav sit første album i 2016, forstås det, at det er stjerner, som kommer på Langelandsfestival 2018!

 

”Etablerede og nye navne, der forstår at bringe en stærk live-performance og show, fra den danske live-scene.” Sådan lyder ambitionen for musikprogrammet på Langelandsfestival 2018, og nu kommer seneste tilføljelse. Phlake, der i 2016 udgav deres første album ”Slush Hours”, har med deres blanding af R&B og hiphop skabt en genre, som de selv kalder for Rhytm’N’Balls. Med numre som ”Pregnant” og ”Angel Zoo” har de formået at opnå imponerende meget på ganske kort tid.

 

Priser og nyt album

Ud over de absurd høje antal afspilninger som gruppen har opnået, ryddede de i 2016 også border til Danish Music Awards, hvor de tog hele fem priser med hjem. Deriblandt var ’Årets udgivelse’, ’Årets nye navn’ og ’Årets sangskriver’ og skulle nogen på tidspunktet ikke have opdaget Phlake, blev gruppens lynkarriere helt tydelig på denne suveræne aften.

 

I efteråret 2017 udgav Jonathan Elkær og Mads Bo, som Albertslund-drengene bag Phlakes borgerlige navne er, så deres andet album ”Weird Invitations”. Et album, der åbner mere op rent genremæssigt og desuden inddrager adskillige andre kunstnere – begge dele bidrager med nye dimensioner til Phlakes lyd. Som Mads Bo udtrykker det: ”Det er et album med klart mere tempo. Et mere hårdslående album. Der er sange, som lyder fuldkommen anderledes, end jeg havde kunne forstillet mig bare 6 måneder tilbage.”

 

Første gang på Langelandsfestival

Efter blandt andet at have udsolgt et show i Amsterdam og turnere Europa rundt, får festivalgæsterne på sommerens Langelandsfestival nu muligheden for at opleve Phlake indtage scenen med et stærkt live-setup.

 

Ud over Phlake kan de også se frem til at opleve MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal, Kongsted, Christopher, Queen Machine, Joey Moe og Djämes Braun.