dage
timer
min
sekunder

Ny Actionpark på Langelandsfestival!

11. maj 2018

Kom op og svæve, udfordr dig selv på forhindringsbanen, skyd med laservåben eller bevæg dig ind i dyrenes verden med VR. Langelandsfestivals nye Actionpark byder på oplevelser for store og for små - og nærmest for enhver smag!

 

Langelandsfestival er et sted, hvor man skal have det sjovt! Det gælder koncerterne, i barerne, i Børneland og mange flere steder - og nu har vi taget endnu et tiltag for at sikre, at alle kan komme hjem med gode oplevelser i bagagen! I vores Actionpark, har vi samlet en række stærke legekammerater, der på hver deres måde er skrappe til at skabe sjov.

 

GoMonkey - kom op i højden!

GoMonkey på Langelandsfest

 

GoMonkey tilbyder en helt unik vertikal oplevelse. Kom og svæv igennem luften på en 200 meter lang svævebane i højde på op til 10 meter.

 

Med professionelt klatreudstyr, kendt fra klatreparkerne i GoMonkey Gladsaxe og GoMonkey Holbæk, kan du opleve højder, fart og seje klatreoplevelser. GoMonkey tager nemlig også deres 6 meter høje mobile klatrevæg med, hvor der er masser af sjov for alle aldre.

 

Kom forbi GoMonkey og test dig selv i styrke, mod og morskab!

 

Reborn - udfordr dig selv og andre på forhindringsbanen!

Reborn på Langelandsfestival

 

Reborn var på Langelandsfestival i sommer, hvor mange tog udfordringen op på forhindringsbanen. Til sommer kan du igen udfordre dig selv, din kammerat, din mor, dit barn, din kollega - eller hvem der har brug for at blive testet!

 

Til sommer tager Reborn nye ting med, så banen er endnu federe - og så vinder dagens bedste tid en præmie! Det er sjovt, alle kan være med - og alle kan have godt af at prøve sine grænser af.

 

Kom forbi Reborn og kast dig ud i en sjov udfordring!

 

Odense Paintball Center - fire sjove aktiviteter!

Odense Paintball på Langelandsfestival

 

Fra Odense Paintball kommer fire seje lege, som er sjove på tværs af alder og niveau. På banen fyldt med oppustelige barrikader kan du rende rundt med lasergevær og forsøge på at få ram på de andre - eller også kan du snuppe et spil bow-tag!

 

Der får du en bue, hvor du skyder pile af mod de andre - men bare rolig, der er inden spids på, men i stedet en skumgummiflade. Bazookaball er et hæsblæsende, actionpræget spil, hvor du skyder skumgummikugler mod dine modstandere og mod nogle opsatte mål - og Odense Paintball Center er indtil videre de eneste i Danmark, der tilbyder netop den aktivitet! Med sig har de også mega-bordfodbold, men ikke helt som du måske kender det. Væk er stålstængerne, og i stedet får man promillebriller på, der slører ens syn.

 

Kom forbi Odense Paintball Center og kast dig ud i de sjove lege!

 

Dyrenes Alliance - se livet fra et dyrs perspektiv

Dyrenes Alliance på Langelandsfestival

 

Virtual reality giver dig mulighed for at opleve et 360 graders virtuelt rum, hvor du ser en film igennem et par 'virtual reality'-briller. Modsat en gammeldags 2D-video, hvor man blot er en passiv tilskuer, giver virtual reality følelsen af at være til stede i filmen som aktiv deltager - akkurat som var man selv en del af filmen.

 

Du kan opleve en af de tre film fra “iAnimal”-serien, som er produceret af Dyrenes Alliances tyske søsterforening Animal Equality. iAnimal lader brugeren få oplevelsen af selv at være i dyrets sted og følge dagligdagen for et dyr i landbruget. Videoerne uddanner og oplyser om dyrenes vilkår, og man kan vælge mellem at følge malkekvæg, slagtekyllinger eller svin. 

 

Kom forbi Dyrenes Alliance og bliv klogere!

 

Det praktiske

For alle aktiviteterne gælder det naturligvis, at de styres af profesionelle folk, der er vant til at instruere og støtte. Sikkerheden er altså i orden, så alt det sjove kan få lov at fylde! Åbningstider for hele Actionpark er fra 12-20 - i alle festivalens dage. Betaling foregår ved de enkelte aktiviteter.