dage
timer
min
sekunder

NIK & JAY spiller på Langelandsfestival!

21. dec 2018

 

Hitkongerne vender tilbage på Store Scene til sommer, hvor Danmarks absolut stærkeste popduo er klar til at give festivalgæsterne et brag af en koncertoplevelse!

 

Hit på hit på hit på… Der er ingen, der som NIK & JAY har formået at fylde vores radioer, vores ører – vores liv med stærke pophits, rørende ballader og festlige tracks. Siden duoen første gang spillede på Langelandsfestival i 2003, er kærligheden mellem festivalpublikummet og NIK & JAY kun vokset. Gang på gang er Langeland blevet spillet i ganske alvorligt festivalhumør, og selvom andre festivaler nu også har fået øjnene op for, hvor fremragende NIK & JAY er, åbner vi med stor begejstring armene op i forventning om endnu en uforglemmelig oplevelse med favoritterne.

 

 

Ekstraordinært stærkt livenavn

De behøver nærmest ingen introduktion – vi kender dem jo alle, men derfor får I alligevel her et par nedslag i NIK & JAYs flotte karriere. I 2003 spillede de ikke bare på Langelandsfestival – de udgav dén selvbetitlede plade, som nærmest har for mange hits på til at nævne. ”Hot”, ”Elsker Hende Mere” og ”Tag Mig Tilbage” er blot et udsnit – og allerede året efter fulgte de op med endnu en plade, hvor man kunne høre ”En Dag Tilbage”, ”Lækker” og ”Kan Du Høre Hende Synge”.

 

Fortsættes øvelsen gennem NIK & JAYs diskografi vil man altid kunne finde en imponerende mængde hits og sange, som du bare kan teksten på. De senere år har duoen så markeret sig ekstra stærkt som livenavn. De har udsolgt Royal Arena – hvor Ekstra Bladet endda kaldte dem ”Kongerne af Royal Arena” – og senest blev de i 2018 nomineret til ”Årets danske livenavn” ved GAFFA-prisen og ”Årets livenavn” ved Zulu Awards.

 

Det kommer naturligvis ikke som den store overraskelse for Langelandsgæsten – vi har nydt dem og deres fremragende shows siden 2003 – og til sommer gør vi det igen! Følg med i, hvem vi har offentliggjort på www.llf.dk/musik.