Tak for
#LLF19

Magtens Korridorer på Store Scene

07. mar 2019

 

Vi kan være sikre på god rock til sommer, når Magtens Korridorer går på Store Scene med bagagen fuld af hits og med forstærkerne skruet op på 11!
 
I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi', og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange, der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som 'Magtdemonstration' og 'Dansk Rocks Nye Magthavere'. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits.
 
Én stor fest!
Bandet har turneret intensivt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange og med et til stadighed større og større publikum. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden, og giver det et pusterum fra hverdagen.
 
Nye hits – og masser af de gamle
Magtens Korridorer udgav nyt album ‘HALVT TIL HELT’ i februar 2018. 'I Dybet' og 'Du Tog Fejl' fra det album har været massive, landsdækkende radiohits. Og så er der jo næsten ingen grund til at remse koncerthits som 'Nordhavn Station', 'Lorteparforhold', 'Picnic På Kastellet', 'Pandora', 'Milan Allé' og 'Kom Og Mærk' op.