dage
timer
min
sekunder

Magisk oplevelse: True Gospel Singers

26. maj 2018

 

Kl. 12.30 er ny spilletid i Møllers, hvor vi gerne vil give nogle lidt anderledes oplevelser. Derfor kommer True Gospel Singers – 45 håndplukkede og erfarne gospelsangere, der er et af Danmarks mest velsyngende og efterspurgte gospelkor.

 

Fra stille magi til funk, pop og fællessang

Koret ledes af dirigent Kathrina Brunnstrøm og kapelmester Markus Lindell og kendetegnende for True Gospel Singers er en høj musikalsk standard og et udadvendt og smittende scenisk udtryk, som virkelig kan få publikum op af stolene og huset til at gynge. Repertoiret spænder vidt - fra funky, moderne gospel over smukke ballader til pop- og gospelklassikere, som publikum kan synge med på. True Gospel Singers har desuden besøgt London fem gange og givet koncerter i de største britiske gospelkirker.

 

Kendt fra TV

True Gospel Singers er flittigt benyttet på TV og som backingkor for både danske og udenlandske pop- og gospelkunstnere, - her i blandt Marie Carmen Koppel, Rasmus Seebach, Burhan G, Oh Land, Ankerstjerne, Poul Krebs, Erann DD, Barbara Moleko og de internationale gospelstjerner Alvin Slaughter og Israel Houghton. Man har også kunne opleve dem i diverse tv-shows - bl.a. DR Juleshow samt DR og TV 2 Nytårsshow samt Go’morgen og Go’aften Danmark. 

 

Det siger publikum

'Jeg anede ikke, at der fandtes sådan et kor herhjemme! Tusind, tusind tak for en fantastisk koncert.' 

Daisy - koncert i Gospelkirken


'I synger vildt godt – man får helt kuldegysninger, og der er SÅ meget gang i den – I stråler virkelig!' 

Rasmus - koncert i Rørvig Kirke


’It was just awesome! Thank you so much for blessing us with your music. When will you be back in London?’

Publikum - koncert i City Gate Church, London

 

True Gospel Singers går på scenen i Møllers lørdag d. 28. juli kl. 12.30. En tid, som er blevet oprettet som et tidspunkt for oplevelser i Møllers - det kan du læse meget mere om her.