dage
timer
min
sekunder

LLF19 bliver UDE AF KONTROL

10. jan 2019

 

Tag del i en af Danmarks vildeste fester! UDE AF KONTROL indtager scenen i Møllers – et band, der bare SKAL opleves live!


”Jeg vil helt klart give dem 5 ud af 6 brandvarme stjerner, og råde både dig og dine venner til at tage del i en af Danmarks vildeste fester” - sådan skriver Dropdead om en koncert med UDE AF KONTROL. Og har man været til en koncert med gruppen, ved man at det er rigtigt – det bliver ikke meget vildere, end når UDE AF KONTROL går på scenen.

 

Kombinerer man gruppens ekstreme, energiske show med det legendariske festtelt Møllers – ja, så får du en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

 

Over 100 millioner streams
UDE AF KONTROL består af Munken, Englando og Balken. I de seneste år har de skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce-univers. Med mere end 100 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.


Bandet skal opleves live, hvor de bare i indeværende år har fyldt nogle af landets store spillesteder samt pakket telte på mere end 20 danske festivaler og open airs.