dage
timer
min
sekunder

Lis Sørensen spiller på #LLF18

01. jan 2018

 

Den erfarne og passionerede sangerinde med den varme og stærke vokal er næste navn på plakaten for Langelandsfestival 2018 – og med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger.

 

Vi starter det nye år med en glædelig nyhed – og en god kur mod de tømmermænd, der måske har ramt i dag. Ud over en lækker dyne og en masse vand, kan det måske hjælpe at lytte til en dygtig sangerindes varme vokal og drømme sig til sommerdage med lækker feriestemning på Langeland i uge 30.

 

Anmelderrost album

I foråret 2017 udgav Lis Sørensen albummet ”Bedre Tider”, der beviste sangerindens forsatte relevans på den danske musikscene. Således blev albummet rost fra mange sider, hvor Ekstra Bladet blandt andre skrev, at Lis Sørensen ”fremstår oprigtigt nærværende i en stribe meningsfulde kærlighedssange” – sange, der ”er velvalgte i forhold til veteranens usædvanlige og forbavsende velholdte stemme.”

 

Dermed kan festivalpublikummet se frem til at blive forkælet med inderlig og nærværende musik fra Lis Sørensens syttende album - sunget af en sangerinde, der i koncertsituationen besidder en energisk væren i øjeblikket.

 

Stærkt bagkatalog

Disse nye numre bliver sat sammen i en buket af Lis Sørensens omfattende bagkatalog af store hits, hvor sangerinden står skarpt i nutiden og formidler fortiden. ”Fuld af Nattens Stjerner”, ”Tæt på Ækvator” og ”Mine Øjne De Skal Se” er blandt titlerne, som vækker genklang og stærke minder blandt mange – og som gæsterne på Langelandsfestival 2018 nu kan se frem til at nyde. Det imponerende repertoire bunder i fire årtiers arbejde på den danske musikscene – et arbejde, der har resulteret i, at Lis Sørensen i dag nærmest er folkeeje.