dage
timer
min
sekunder

Langelandsfestival søger chef for tømrerområdet

06. jan 2019

 

Få ansvaret for tømrerholdet på Langelandsfestival og få store oplevelser med hjem i bagagen! Vi søger en dygtig og kreativ tømrer til opbygning af festivalen, og der er et mindre honorar for opgaverne.

 

Langelandsfestival er opdelt i områder, så vi kan være sikre på, at der bliver taget ansvar for alt, der er behov for, og vi kan få stablet vores store arrangement på benene. Det gælder også for tømrerområdet, hvor vi nu har behov for en ny chef.

 

 

Hvad har du ansvaret for?

Du vil stå i spidsen for et hold på ca. 25 frivillige, hvoraf nogle har tømrererfaring og andre er glade frivillige, som gerne vil arbejde med søm og skruer.

 

Du vil i tæt samarbejde med festivalledelsen og øvrige områder, såsom Dekorationen, El og VVS, stå for de praktiske opgaver, der er ved opbygning og afvikling af festivalen. Dette indebærer indretning af barer og boder, opbygning af podier, bannerrammer mm. samt kreative løsninger på problemer, der opstår undervejs. Før festivalen vil der være nogle opgaver i form af planlægningsmøder, hjælp med at finde Crew, lave bemandingsplan, materialeplan og lignende.

 

 

Hvem er dine kollegaer?

Du vil blive en del af et hold i omegnen af 20 dedikerede områdechefer, der alle brænder for festivalen og for deres respektive område. Til sommer vil vores afgående chef for tømrerområdet have sit sidste af 10 gode år, hvorefter han har valgt at takke af for denne gang. Han vil introducere dig til områdets opgaver og sørge for en god overlevering.

 

 

Hvornår foregår det?

Langelandsfestivalen foregår i uge 30, den sidste uge af juli, fra lørdag til efterfølgende søndag. I 2019 er det d. 20.-27. juli. Du skal forvente at være på Langeland i omegnen af 16 dage før og under festivalen.

 

 

Hvad skal jeg gøre nu?

Er du vores næste områdechef? Så kontakt os gerne for en mere konkret samtale, hvor også vores nuværende tømrer kan være tilstede for at svare på spørgsmål. Hvis vi bliver enige om, at du er den rette til stillingen, diskuterer vi efterfølgende et mindre honorar på plads.

 

Kontakt Martin Nørkjær, Functional manager på mn@llf.dk.