dage
timer
min
sekunder

L.O.C. vender tilbage

08. dec 2017

Landets mest afspillede kunstner de sidste 10 år på P3 spiller på Langelandsfestival 2018, som et af få steder. En festival han har nydt store succeser på tidligere og nu kan indtage med 10 albums, 15 år og 30 hits på repertoiret.

 

Vi prøvede alt det vi kunne, at holde hemmeligheden inde til på søndag, hvor andet adventslys skal tændes – men forgæves. Nogle gange har man bare så stor lyst til at dele en god nyhed, at man bare må ud med det. Det gør vi nu: L.O.C. skal spille på #LLF18!

 

Kommerciel og kunstnerisk balance

L.O.C. har senest spillet på Langelandsfestival i 2005, hvor han skabte en kæmpe fest i Møllers – men nu vender han tilbage til Langeland som en lidt ældre og mere moden kunstner med et stort katalog af dystre, indsigtsfulde – og kort sagt – fede musiknumre og hits. Numre, der igennem årene har formået at ramme den svære balance mellem kommerciel succes og kontinuerlig kunstnerisk relevans – fremført af en kunstner, som Gaffa efter en koncert i 2016 kaldte for ”landets bedste rapper.”

 

Hans tidlige albums står i dag blandt grundstenene indenfor dansk hip hop, og hans kommercielle svendestykker, albummerne ”Cassiopeia”, ”XXXCouture” og ”Libertiner”, kan i dag betragtes som absolutte klassikere.

 

Priser og rekordmange afspilninger

I årene der er gået siden L.O.C. sidst spillede på Langelandsfestival, har han opbygget et imponerende musikalsk repertoire, som han er blevet hædret for adskillige gange. Man kan således finde DMA-priser, Zulu Awards, Gaffa-priser og DDJA-priser, der er givet til L.O.C. i anerkendelse af hans indflydelsesrige musik gennem årene. En musik, som også har været at finde på de større danske radiostationer, hvor DR P3 særligt har trykket på playknappen under L.O.C.’s navn. De sidste 10 år er han således blevet spillet flere gange end nogen anden kunstner, hvilket må siges at være en ganske imponerende bedrift.

 

Til sommer kan du glæde dig til at se en Danmarks største rappere på Langelandsfestival! Husk, at du kan købe en Early Bird billet nu og spare penge! Hold desuden øje med vores sociale medier og hjemmeside – vi offentliggør nye navne hver søndag i advent, og snart kommer der også mere information om, hvilke camps Langelandsfestival 2018 kommer til at have.