dage
timer
min
sekunder

L.I.G.A. tilbage på Langelandsfestival

30. dec 2018

 

I 2017 strømmede glade og festlige toner fra vores ikoniske telt Møllers, da L.I.G.A. gik på scenen med en smittende energi og spredte en fremragende festivalstemning bland publikum. Nu kan vi se frem til at opleve dem igen på Langelandsfestival 2019!
 

Den danske hitduo L.I.G.A. er tilbage på Langelandsfestival, hvor Nicky Russell og Ihan Haydar er klar til at genindtage Møllers og skabe en fest. Siden debuten i 2003, har L.I.G.A gjort netop det landet over med bandets organiske og energiske live show, der gør, at L.I.G.A. er garanteret til at fylde dansegulvet.
 
Fra Youtube til radiohits
Historien om, hvordan L.I.G.A. fandt hinanden er en lidt speciel én. Faktisk kende de slet ikke hinanden på forhånd, men fandt hinandens Youtube-profiler, faldt for lyd og stil – og endte med at udveksle musik. Et spontant samarbejde blev til et møde, og ikke lang tid efter var ”Skylder Dig Ik Noget” sendt afsted – en single, der endte med at blive noget af et hit. Siden fyldte ”Julia” æteren hos de danske radiostationer, og det er blevet til adskillige guld- og platincertificeringer.
 
Om igen
Senest har L.I.G.A. i samarbejde med Wafande lavet det hjertelige nummer ”Om Igen”, der handler om at kæmpe for kærligheden, for som det lyder i omkvædet: ”For jeg heller' ta' din hånd, Og vinde dit hjerte om igen.” Kom på Langelandsfestival 2019, oplev fremragende og charmerende L.I.G.A. og lad dit hjerte overvinde – om igen.