dage
timer
min
sekunder

Kun 20 pladser tilbage i GirafCamp Deluxe!

07. mar 2018

GirafCamp Deluxe - kun 20 billetter tilbage

 

Igen i år har vi oplevet stor efterspørgsel på vores hyggelige giraftelte. Det betyder, at vi er ved at løbe tør for plads i GirafCamp Deluxe – så vil du have fingre i det plettede telt med de mange fordele, skal du skynde dig!

 

Der er mange fordele ved at købe billet til GirafCamp Deluxe. For kun 2.195 kr. sætter vi et girafplettet telt klar til dig – og der er plads til i alt fire mennesker i teltet. Der er også et lille fortelt, hvor jeres bagage kan være. Der er strøm i teltet, så I kan få ladt jeres mobiler op – og så er der adgang til toilet- og badeforhold i området. GirafCamp Deluxe har en af festivalens bedste pladser – tæt på festivalpladsen, Børneland, indkøb, Coolbox og Handelsgaden.

 

At GirafCamp Deluxe er et perfekt tilbud til en familie, der vil nyde feriestemningen og som ikke gider bruge tiden på for meget praktisk, har mange altså fået øje på. Vi har derfor blot 20 pladser tilbage – så skynd forbi Ticketmaster og køb billet til dit helt eget girafplettede telt, som du kan tage med hjem. Få en Deluxe festival og køb adgang til GirafCamp Deluxe nu!