dage
timer
min
sekunder

Kohberg står for morgenbrødet

07. maj 2019

 

Køb dit morgenbrød lige ved Børneland, når Kohbergs Bake AWAY-butik tilbyder bl.a. friskbagt rugbrød, franskbrød – og snacks som croissanter og pølsehorn.

 

Du vågner til solskin og festivalstemning i uge 30 på Langeland. Maven knurrer efter en god fest i går – og du behøver kun at gå til indgangen ved Børneland, hvor du til sommer vil finde Kohbergs Bake AWAY butik, som uden tvivl vil friste med den karakteristiske duft af friskbagt brød.

 

Hvad er Bake AWAY?

Navnet Bake AWAY er en reference til det ’bake off’-brød, som de fleste vil kende fra deres lokale butik. Det betyder, at Kohbergs kvalitetsbrød, som du kender det fra dagligvarebutikkerne, står klart og nybagt til dig fra morgenstunden.

 

Fælles om det bedste

Det er afgørende for os at tilbyde vores festivalgæster så gode forhold og oplevelser som muligt, og det er ikke noget, vi kan gøre alene. Derfor er det afgørende, at vi har partnere, som har samme ambition for vores gæster, som vi selv har. Netop derfor er Langelandsfestival også begejstrede for, at Kohberg nu bliver festivalpartner, og ser frem til at Kohberg, med den professionalisme virksomheden er kendt for, er klar til at sælge bl.a. morgenbrød til festivalgæsterne.

 

Kort Langelandsfestival

Du finder Kohberg Bake AWAY ved Børneland - som du kan se her på kortet.