Tak for
#LLF19

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle i Møllers

13. mar 2019

 

Legenden og troubadouren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, og de kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

 

Bandet udgav i februar sin første single med navnet ”Jeg Vil”, og genren ligger i pop/rock/folk universet. Med en knivspids af alt der er godt, formår de virkelig at sætte deres eget præg på genrerne.

 

Saybia-musikere som løse fugle

Bandnavnet er en slet skjult reference til Gasolin' sangen ' Hva' gør vi nu - lille du'! Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016, hvor Klaus Handsome supportede for Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Det skulle vise sig at være et særdeles positivt møde, samt blive starten på et mere omfattende samarbejde, for i 2017 inviterede 'Saybiadrengene' Handsome i deres studie, for at indspille en af hans sange, med henblik på en singleudgivelse.

 

Fra musikalsk leg til album og orkester

Medstifter af Saybia Søren Huss, var i fuld gang med sit næste soloalbum, så resten af orkesteret havde dermed tid på hånden til musikalsk leg, og med udgangspunkt i Handsome's medbragte sange, tog den ene indspilning hurtigt den anden, og snart taltes der ikke længere om at indspille en single sammen, men et helt album, samt danne et orkester.

 

Klaus havde vist sig, at være en ideel samarbejdspartner, med hans altomfavnende sind, dansksprogede lyrik og folkelige udtryk. 'Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle' var på kort til blevet en realitet.