dage
timer
min
sekunder

Kesi indtager Store Scene til sommer!

12. dec 2018

Årets danske artist ved DDJA 2018 vender tilbage til Langelandsfestival! Hvis du var med i den kæmpe fest, som Kesi lavede i Møllers i sommer, så ved du at den unge, populære artist formår at skabe en mindeværdig koncertoplevelse – og nu vender han tilbage!

 

”Mamacita”, ”Følelsen”, ”Kom Over”, ”Su Casa”… Listen er efterhånden blevet lang for Kesi, der til trods for sin unge alder, har siddet tungt på den danske hip-hop-scene siden 2011. Særligt siden ”Søvnløs” kæmpehittede i 2014 og Danmark fik øjnene op for Nørrebrorapperens store talent, har han markeret sig som et af landets største og mest progressive artister.

 

Priser og et fyldt Møllers

Senest opnåede Kesi anerkendelse ved Danish Deejay Awards 2018, hvor han blev Årets Danske Artist – og ved Zulu Awards 2018 blev han nomineret i kategorien Årets Kunstner samt Årets Hit for ”Mamacita”.

 

Nu vender Kesi tilbage til Langelandsfestival, efter han i sommer fyldte Møllers og skabte et brag af en fest med såvel de unge fra Efterskole- og UngCamp, som grupper af feststemte gæster fra resten af festivalområdet. På Langelandsfestival indtager Kesi Store Scene, hvor festivalgæsterne utvivlsomt kan se frem til et brag af en fest.