Tak for
#LLF19

Kendt fra Vild Med Dans: The Antonelli Orchestra!

05. feb 2019

 

Nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje – og nu kan du tage del i festen på Langelandsfestival 2019, hvor orkestret spiller op i Møllers!

Over en million danskere om ugen har set dem i tv, når diverse, danske kendisser viser deres danseevner frem på TV2, hvor Vild Med Dans ikke ville besidde samme musikalske profesionalisme uden The Antonelli Orchestra. Det er netop dem, der med energi, kreativitet og mod skaber rammerne for programmet med ægte livemusik spillet af ægte musikere.

 

En uforglemmelig fest

Også i Toppen af Poppen hjælper The Antonelli Orchestra til, når landets største musikere laver deres nye versioner af hinandens hits. Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester, for længst sat standarden for en uforglemmelig fest – uanset hvor den finder sted.

 

Glæd dig til at nyde den ægte vare, når The Antonelli Orchestra går på scenen i Møllers til sommer på Langelandsfestival 2019!