dage
timer
min
sekunder

KATO klar til Langelandsfestival

23. dec 2018

 

Op i luften med skoene – KATO spiller på Store Scene til sommer! Dermed kan vi være sikre på en fed fest sammen med en af Danmarks absolut stærkeste DJ’s.

 

Hvis du har været på Langelandsfestival de sidste mange år, har du sandsynligvis også oplevet KATO. Han startede nemlig med at spille op til fest om natten i Møllers efter det normale musikprogram, og i takt med han udgav flere og flere hits, blev han en kunstner, som festivalgæsterne på Langeland omfavnede og tog til sig. De sidste par år har han så lyst hele festivalpladsen op med sine eksplosive shows – fyldt med pyroteknik og smæk på lyset, men i særlig grad med et særligt nærvær og en stærk forbindelse med publikum.

 

Tag del i Langelandstraditionen

Måske du har stået med din sko oppe i luften og danset til tonerne af “Desert Walk” – en hel speciel tradition, som KATO selv har indført på Langelandsfestival, og som vi måske er heldige nok til at genopleve til sommer. Ellers har du måske givet den gas til kæmpehittet “Show You Love”, der har over 70 millioner streams på tværs af platforme, men hvis du ikke har fået fornøjelsen, er chancen der på Langelandsfestival 2019, hvor KATO uden tvivl vil medbringe et stort opsat show.

Tag del i festen til sommer med KATO og resten af Langelandsfamilien!