dage
timer
min
sekunder

Jon spiller på Langelandsfestival!

09. mar 2018

Jon spiller på Langelandsfestival

 

“... og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.


Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst guld- og platinsælgende debutartist i dansk musikhistorie, med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

 

Herefter blev der stille omkring Jon, som efterfølgende kun har sendt få udgivelser på gaden og haft endnu færre optrædener i offentligheden som soloartist. Glimtvist er Jon også dukket op til overfladen som featureartist med stor succes, på udgivelser med bl.a. KATO og Clemens. Diskografien indeholder bl.a. singlerne “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”.

 

Succes med jubilæumsshows
I november 2017 fejrede Jon sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket blev markeret med i alt 6 koncerter, med mere end 4.500 billetter, samlet set. I første omgang var der kun tale om to enkeltstående jubilæumsshows på Train i Aarhus og Amager Bio i København, men da disse kunne meldes udsolgt indenfor blot to døgn, annonceredes hurtigt 4 ekstrakoncerter.


Efter den enorme succes med de 6 jubilæumsshows og en 5-stjernet anmeldelse i Gaffa til følge, er touren nu udvidet med enkelte eksklusive shows i sommeren 2018, hvor Langelandsfestival som en af de få arrangører kan se frem til at præsentere Jon for publikum – hvor de som var unge i 2002, får mulighed for at vende tilbage til en gigantisk teenagefest, for en enkelt aften.


Ud over Jon kan de også se frem til at opleve MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal, Kongsted, Christopher, Queen Machine, Joey Moe, Djämes Braun, Phlake, Wafande, Aura, Soleima, Kesi, Mads Langer og Burhan G.