dage
timer
min
sekunder

Joey Moe tilbage på Langelandsfestival!

05. feb 2018

Vil man se på Joey Moes karriere, kan det gøres ved at tage et kig på Langelandsfestivals programmer over årene. Fra at spille på en upcoming scene uden en krone på lommen, til han i sommer indtog Store Scene, har Joey Moe med sin charmerende attitude og fængende popnumre gjort sig populær hos festivalpublikummet, der også i 2018 får glæden af ham.

 

Du ka' få det bedste frem i mig, der findes ingen andre som dig!” Sådan synger Joey Moe i Du’ En Éner – og det samme kan man roligt sige om Joey selv. I sommer fik Joey det bedste frem i festivalgæsterne på Langeland, da han blev inspireret af solens stråler, der brød de lidt for mange regnskyer, der var den sommer. Joey trådte ud blandt publikum, hvor han i folkemængden sang sit megahit ”Smukkest På En Søndag”, der har opnået over 15 millioner afspilninger på Spotify.

 

Fra Amager-dreng til familiefar

Langelandsfestival har talt med Joey Moe, hvor det bl.a. blev til en god snak om det at stifte familie og udvikle sig. Da vi spurgte ham om rejsen fra Amager-dreng til familiefar reflekterede Joey på følgende vis:

 

”Amager-drengen forsvinder nok aldrig helt, og det der med at skabe en familie er kommet undervejs. Jeg har været sammen med min hustru i 10 år. Jeg ved ikke om man nogensinde bliver rigtigt klar til det – man kan jo ikke tage en teoriprøve om ”how to baby”, men i hvert fald er det helt fantastisk.”

 

Nogle gange hænger en musikkarriere med de dertilhørende fester ikke helt sammen med at være ansvarlig familiefar, hvilket Joey Moe også måtte sande et år, han skulle spille på Langelandsfestival, mens konen Zeniia var gravid:

 

”Jeg havde lidt stress over, at nogle af de andre blev og festede, hvor jeg var sådan lidt – jeg tror, det er rigtigt fint, jeg lige skal hjem nu her.”

 

Med i Langelandsfamilien

Joey Moe har optrådt masser af gange på Langelandsfestival, hvor han har taget rejsen fra at være ukendt og spille på en upcoming scene, henover Møllers til nu at spille hele festivalpladsen foran Store Scene op. Joey Moe har derfor masser af det, han kalder for ”priceless minder” fra Langelandsfestival, og skulle han på et tidspunkt ikke indtage en af scenerne, kan det være, man kan finde ham ude på et af teltområderne:

 

”…jeg har været der en del gange – så er det bare blevet en familiær ting for mig. Det er ligesom om, at hvis ikke jeg skal spille der, så er det superfint, men så finder jeg et telt!”

 

Gæsterne på Langelandsfestival 2018 behøver dog ikke lede i teltene efter Joey Moe, da han nu er seneste navn på plakaten, der ud over Joey Moe også indeholder MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal, Kongsted, Christopher og Queen Machine.