Tak for
#LLF19

Joey Moe på Store Scene

15. mar 2019

Langelandsfestival og Joey Moe hænger rigtigt godt sammen – og til sommer får vi glæden af at opleve ham fra Store Scene.

 

Autografer i stormvejr

I sommer havde vi som bekendt en bragende varm og solfyldt festival. Der var dog ét tidspunkt lørdag, hvor der pludselig kom en mindre, lokal storm over festivalområdet. Det gik desværre ud over Joey Moe, der tog situationen med oprejst pande. Han gik ud blandt det ventende publikum og begyndte at skrive fotografer til glade festivalgæster, der på trods af de korte vejrlige udfordringer, var helt klar til at synge med på ”Smukkest På En Søndag”, ”Million” ”Yoyo” og alle de andre stærke pophits, som Joey Moe står bag.

 

Fra Møllers til Store Scene

Joey Moe er en af de kunstnere, der har taget rejsen fra at være et mindre act i Møllers til at indtage Store Scene, som det store popnavn, han har etableret. Men selv, hvis Joey Moe ikke skulle spille på Langelandsfestival, så kan det alligevel være, at man kunne få øje på ham på festivalområdet – følgende sagde han til os sidste år:

 

”…jeg har været der en del gange – så er det bare blevet en familiær ting for mig. Det er ligesom om, at hvis ikke jeg skal spille der, så er det superfint, men så finder jeg et telt!”

 

Joey Moe har taget os alle med storm med sit unikke talent og fængende popballader. Find danseskoene frem og tag dine venner og din familie med til et festfyrværkeri af en koncert, når Joey Moe træder ind på Store Scene med sit store band.