dage
timer
min
sekunder

Få en stand i Handelsgaden

13. dec 2018

Høj kundestrøm og glade gæster - nu kan du få en stand i vores flotte Handelsgade til sommer!

 

Frem mod Langelandsfestival 2018 valgte vi at foretage en række ændringer i ambitionen om at være en festival i udvikling. En af de ting, var at flytte Handelsgaden fra den gamle placering ved tivoli-torvet, hvilket hang tæt sammen med, at armbåndspåsætningen også var blevet rykket over på den anden side af festivalpladsen.

 

Den nye handelsgade blev placeret sådan, at den fungerede som indgang fra campingområderne - både teltområder og campingspladserne - til festivalpladsen. Det betød, at der kom en naturlig høj strøm af gæster, der skulle ind på festivalpladsen for at lytte til musik, gå i barerne og tage imod de mange underholdningstilbud. Handelsgaden blev på den måde første møde med fest og farver, ud over campingområderne, hvorfor det også var afgørende for os, at facilitere en god og festlig stemning.

 

Udsolgt på 3 uger - og ny åbningstid

Efter at vi satte stadepladserne i salg frem mod Langelandsfestival 2018, oplevede vi en overvældende interesse, der resulterede i udsolgt på 3 uger. Det kan altså godt betale sig at være hurtigt ude, hvis du er interesseret i at få en stadeplads i Handelsgaden på Langelandsfestival 2019.

 

Vi har også lyttet til en den kritik, som vi har modtaget fra nogle stadepladsholdere, der ønskede at Handelsgaden skulle have mulighed for at åbne tidligere. Derfor åbner gaden til sommer tirsdag kl. 10, i stedet for kl. 16, som det var i sommer.

 

Kontakt os nu - inden det er for sent!

Hvis du har lyst til at have en stadeplads i Handelsgaden på Langelandsfestival 2019, så kontakt salgschef Finn Møller på fm@llf.dk eller tlf.nr.: 23 84 01 01.