dage
timer
min
sekunder

DJ's i Møllers klar til fest!

10. maj 2018

Møllers byder på store musikalske oplevelser og fede fester - og særligt i sidstnævnte kategori, er det vigtigt med nogle dygtige DJ's! Det har vi nu sikret med Too Many Fat Guys og COMA!

 

Too Many Fat Guys

Gæster, som var i EfterskoleCamp i sommer, vil genkende de to DJ's fra Too Many Fat Guys. Der spillede de nemlig med stor succes, og nu er de endnu engang klar til sætte gang i en række fester! Først i EfterskoleCamp - og så går de ellers på i Møllers fra d. 21. juli til den 24. juli kl. 00.30. Dermed er de klar til at tage over fra de forskellige kunstnere, som Møllers tilbyder i festivalens fire første dage og feste med alle, der har lyst til give den fuld gas. Too Many Fat Guys har masser af erfaring fra byfester og arrangementer, hvor de med stor succes har gjort det, de er bedst til - startet en fest!

 

COMA

COMA er en dansk DJ duo bestående af Oskar Severin og Mikkel Leman, der blev dannet sommeren 2017. Man kan spore duoens musikalske rødder og spillejobs helt tilbage til 2012, hvor Oskar startede med at spille på natklubben Sukkerbageren i København. I samme periode har Mikkel lagt et utal af privatfester ned - og siden da har det taget fart! Oskar blev Booker på MAMA i København, imens Mikkel så småt blev etableret i det Københavnske natteliv, henholdsvis på NOHO og SOHO i Kødbyen. Duoens musikprofil bærer meget præg af de steder, de har spillet, samt hvem deres inspirationskilder er.

 

Den urbane spillestil, som Oskar har, samt den housede spillestil, som Mikkel har, er det, der har gjort duoens musikalske bånd så stærkt og gør deres spillesæt spændene, hvilket betyder, at folk altid danser! Det er netop denne skæve musikprofil, der er en blanding af Urban og EDM, der gør COMA så unikke. De blander det nye med det gamle, og laver mixes som man ikke regner med ud fra en ambition om at ville undervise tilhørerne i musik, så de tænker: ‘’Orgh ja, den havde jeg helt glemt!’’ - alt imens man danser videre natten lang.

 

COMA indtager Møllers fra d. 25. jul til d. 27. juli kl. 01.30 samt d. 28. juli kl. 00.00.

 

Læg dit eget program

Du kan allerede nu lægge dit eget program her, hvis du logger ind med din Facebook-profil og markerer de kunstnere, som du gerne vil høre. På den måde bliver overblikket nemt - og når vi offentliggør vores app, kan du tilgå dit helt eget program dér!