Tak for
#LLF19

Die Herren garanterer et brag en koncert

30. jan 2019

 

”Livet er for kort til dårlige koncerter” – sådan lyder det fra Die Herren, U2-tributebandet, som med stort nærvær og musikalsk spændvidde giver gæsterne et sandt U2-BigBang i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

 

Die Herren er et orkester, der har en ekstraordinær fokus på at give sine tilhørere en altid bedre oplevelse. Deres ambition er at bevæge sig mod noget større – større forståelse for U2’s musik, større musikalsk spændvidde og større indlevelse i, hvad publikum ønsker. Ja, Die Herren handler om opfindsomhed, intuition - og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve - og så naturligvis – dygtighed og overskud.

 

25 år med U2-musik

Efter mere end et kvart århundrede med U2´s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve! Die Herren skaber selve braget - eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum - et U2-BigBang!

 

Og det gnistrer og brager, når Die Herren går scenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et koncertforløb, hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken – men inkluderes og beriges!

 

Oplev Die Herren på Langelandsfestival 2019 – og få hele musikoverblikket på llf.dk/musik.