Tak for
#LLF19

D-A-D er tilbage!

11. jan 2019

 

Med et hav af koncerter, priser og over 10 studiealbums i bagagen, er et af Danmarks mest populære rockorkestre nu tilbage på Store Scene!


De behøver ikke den store introduktion – hverken for den garvede gæst på Langelandsfestival, eller den helt nye. D-A-D har givet danskerne masser af store oplevelser – på LP, bånd, cd’er, streaming og ikke mindst; live. Nu vender de tilbage til Store Scene på Langelandsfestival – noget som har været et stort ønske blandt mange af festivalgæsterne gennem årene.

 


Festivalfavoritterne udgiver nyt i foråret

Jesper Binzer, Jacob Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne er blandt favoritterne hos det langelandske festivalpublikum, hvilket nok må siges at afspejle bandets popularitet i den danske befolkning. I hvert fald kan der ikke herske nogen tvivl om, at D-A-D er garant for fed elspade og en stærk rockoplevelse, hvilket senest blev bekræftet af GAFFA, der gav bandet 5 stjerner for deres optræden på sidste års Grøn. Her gav gruppen den så meget gas, at anmelderen blev helt nervøs for brandfaren i den varme sommer, som vi også selv oplevede på nærmeste hold på LLF18:

 

”Gruppen lægger ud med ”Evil Twin” fra år 2000-hitalbummet Everything Glows, og så går det ellers over stok og sten og afsvedet gult græs med velspillet rock. Det er lige før, man frygter for, at bandet uforvarende kommer til at overtræde det allestedsnærværende afbrændingsforbud.”


Vi satser på, at det ikke går galt til sommer og ser frem til at høre nye toner fra D-A-D, der har bebudet, at der kommer et nyt album i marts eller april.