dage
timer
min
sekunder

CrewBasen åbner i dag!

11. dec 2018

Vores Crew er en afgørende del af at få Langelandsfestival op og stå - og til at køre! I dag kl. 16 åbner CrewBasen, så man kan melde sig under de frivillige faner - nu med en ny mulighed.
 

Vi tilpasser nemlig løbende mulighederne for at være en del af Crew, og nu indføres alternativet "Crew Light". I skemaet herunder kan du se forskellen i arbejdstimer og fordele, som man opnår med den klassiske Crew-model og den nye Light-udgave.

 

Der er altså tale om en helt ny måde at være Crew på. Det er ikke alle områder, hvor man kan være Crew Light, og det udelukkende i selve festivalugen denne mulighed kan bruges. Der er af samme årsag begrænsede pladser.

 

”Crew Classicer den klassiske måde at være Crew på, hvor de samme vilkår og goder fra i sommer er de samme. Det består af minimum 32 timers arbejde, og for dette får du festival pass, 2 x Crew t-shirt, 2 x vand, 4 hele maddage, adgang til Personalebaren, samt mulighed for at gå i webshoppen i CrewBasen.

 

”Crew Light er den nye måde at være frivillig på. Ved denne form skal der arbejdes 16 timer i selve festivalugen og for det får du billet, 1 x crew t-shirt, 1 x vand, adgang til Personalebaren og mulighed for at gå i webshoppen i CrewBasen. Det er dog ikke alle områder, hvor du kan arbejde som Crew Light.

 

 

Lyder det som noget, du gerne vil være en del af? Så læs mere om det at være Crew på Langelandsfestival her eller hop direkte til CrewBasen og tilmeld dig!