dage
timer
min
sekunder

Coolbox kommer ikke i år

17. jul 2019

Som mange af jer nok allerede har set, har Coolbox i mandags kl. 16 meddelt, at de ikke kan levere de aftalte kølebokse til Langelandsfestival 2019. I de seneste dage har vi forsøgt at finde et alternativ, men pga. den alt for sene udmelding fra deres side har det desværre ikke vist sig muligt at skaffe et alternativ til i år.

 

Det er vi naturligvis enormt kede af, da vi ved, at en del gæster og Crew har haft stor glæde af at bruge Coolbox’ service, og også forventede at gøre det igen i år.

 

Langelandsfestival blev orienteret om situationen få timer før Coolbox selv meldte det ud på deres Facebook-side. Vi har allerede nu dialog med potentielle leverandører til næste år så vi regner med at have et godt alternativ på plads til 2020, men de har desværre ikke mulighed for at levere i år med så kort varsel.

 

Praktik og penge tilbage

I forhold til at få penge tilbage, så har Coolbox selv skrevet: ”Alle der har forudbestilt vil IKKE blive opkrævet lejen. Skulle der ved en fejl være blevet trukket for lejen, send os venligst en mail på rs@coolboxeu.com, oplys ordrenummer samt navn og beløbet vil blive tilbageført hurtigst muligt.”

 

Flere med navnet Coolbox

Vær desuden opmærksomme på, at der er flere virksomheder, der har navnet Coolbox. Hvis I skal reklamere, så er det denne hjemmeside og denne Facebook-side, som firmaet, der har trukket sig, står bag.

 

Kølebokse hos SK Caravan

Vi ønsker alle en rigtig god festival, og opfordrer til at gæster og Crew hjælper hinanden så godt som overhovedet muligt i situationen. Til jeres orientering har en af festivalens gode partnere, SK Caravan, gode tilbud på kølebokse i forskellige størrelser og priser - og med mulighed for frosne kølelegemer. Prøv jer derfor frem hos dem i deres store spændene telt med alt indenfor campingudstyr. Du finder teltet i det store kryds, hvor Handelsgaden begynder, og hvor Mormors Køkken ligger på hjørnet overfor. Husk at du kan finde vej med vores app til iPhone eller Android.