dage
timer
min
sekunder

Citybois spiller på #LLF18

24. dec 2017

Citybois

Langelandsfestival ønsker alle en glædelig jul – og det gør vi ved at dele gaver ud! Gør jer klar til at blive boiscificeret – gør jer klar til at danse til ”Pool” og ”Under 18”!

 

Charme, selvtillid og lækre hits – ord, der i høj grad karakteriserer de to bydrenge Thor Farlov og Anthon Knudtzon, der til sammen danner den populære popduo Citybois. En popduo, der senest indtog Møllers telt på Langelandsfestival 2017 i sommer, hvor de formåede at skabe en god, festlig og mindeværdig stemning og oplevelse for gæsterne – børn, unge, forældre, bedsteforældre – ja, hele familier.

 

Hitlister og guldplader

Citybois blev først kendt, da de deltog i X Factor 2015 – og selvom de ikke vandt konkurrencen, var de en markant del af programmet og forlod det omgivet af de fans, der allerede dengang var begyndt at dukke op. Siden da har Citybois formået at etablere sig og vise deres berettigelse på den danske musikscene. I december 2015 udgav de deres debutalbum What Bois About, og siden da har de udviklet sig og taget endnu mere ansvar. Som Anthon tidligere i år udtrykte netop dét til DR: ”Engang (i 2015, red.) var det meget sådan, at pladeselskabet kom til os og sagde, at nu skulle vi lave det og det og det. Nu er det hele vendt, og nu er det os, der kommer og siger, hvad vi vil.”

 

Sommerhittet ”Pool”

Og når de gør, hvad de vil, lader det til at ende godt! Senest har duoen udgivet singlerne ”Jakke” og ”Pool”, hvor sidstnævnte er featuring TopGunn og gik hen og blev et decideret sommerhit i Danmark. De har også vundet flere guldplader, som bl.a. uddeles for numre, der er blevet streamet mere end 4,5 millioner gange – hvilket såvel ”Pool” som Bois-klassikerne ”Dum Som Mig” og ”Under 18” har rundet. Samtidig har de formået at nå toppen af hitlisterne flere gange – og nu kan Citygirls og Boisboys se frem til at blive boiscificeret på Langelandsfestival 2018!