Tak for
#LLF19

Camp California: Sidste chance!

13. jun 2019

På tirsdag lukker salget for vores nye, fede camp for campingvogne – California. Du skal derfor skynde dig, hvis du er til masser af plads, morgenbrød og dedikerede bad- og toiletfaciliteter!

 

Langelandsfestival er og skal være for alle – og derfor er der også mange måder at nyde festivallivet på. En ny måde, som vi har introduceret i år, er til gæsten i campingvogn, der gerne vil have lidt ekstra. I Camp California, der koster 2.495 kr, er der reserveret min. 75 m2 til hver campingvogn, så hvis du har fortelt, anneks, havebord eller andet, der hører sig til en helt rigtig tur i campingvogn, stiller du det bare op - der er masser af plads.

 

Morgenbrød, grill og gode faciliteter
Campen er placeret kun 300 meter fra det Sydfynske øhav, og Langelandsfestival byder dig hver dag godmorgen med 1 franskbrød, 1 liter juice samt dagens avis. Campen er indhegnet, og der er kun adgang for campens beboere. På området finder du også en grillplads, hvor du kan sætte din medbragte gasgrill op. Herudover finder du også toilet- og badevogne - også kun til campens beboere. Så find campinghabitten frem, stil havebordet klar, sæt øverste etage på ferie-mode og gør dig klar til at nyde en uge med lidt ekstra i Langelandsfestivals nye Camp California. 


 I Camp California får du:

  • Min. 75 m2 reserveret kun til dig og din campingvogn.
  • Campen er indhegnet, placeret tæt på festivalpladsen og er kun for Camp California-gæster. Det er ikke muligt at medbringe gæster ind i denne camp.
  • Adgang til bad- og toiletfaciliteter inde på campen, kun for Camp California-gæster
  • Grillplads på området.
  • Dagligt morgenbrød (1 franskbrød), 1l juice samt dagens avis.