dage
timer
min
sekunder

"Buffermarken" flyttet!

07. jul 2019

Venteområde

 

Kommer du i campingvogn, og har du tænkt dig at ligge i kø for at få de bedste pladser? Så læs med her!

 

For mange er det en tradition, at ankomme tidligt til Langeland for at ligge i kø i deres campingvogne. Det er sådan, fordi Langelandsfestival ligger lige ud til det smukke Sydfynske Øhav - og campingvognspladserne på Bellevue og Kløveren er måske nogle af dem i landet med den flotteste udsigt!

 

Tidspunkt og sted flyttet

Derfor er det også værd at bemærke for vores gæster, der gerne vil ligge i denne kø, at "buffermarken" eller venteområdet, hvor man ligger i kø, ikke længere er samme sted som tidligere. I stedet for at ligge på en mark lidt væk fra festivalområdet, har vi valgt at flytte venteområdet til lige ved siden af campingområdet, som det kan ses på kortet herover.

 

Samtidig er tidspunktet flyttet, sådan at man nu er velkommen til at komme og ligge i kø fra onsdag d. 17. juli 2019 kl. 12. Indkørsel til venteområde (buffermark) kan først ske fra dette tidspunkt, hvor du vil blive budt velkommen af vores Crew. Du vil blive placeret i ventekø til indkørsel på campingvognsområdet på venteområdet. Når du har sat din campingvogn kan du frit forlade området og stadig beholde din plads i køen - så længe du er til stede ved indkørsel til campingvognsområdet. Vi forventer indkørsel til campingvognsområdet begynder fredag d. 19. juli kl. 16, men tager dog forbehold for at vi kan starte tidligere eller senere på dagen på baggrund af uforudsete forhold – eksempelvis vind og vejr. Det er derfor en god idé, at være til stede fredag, da du skal være til stede, når indkørslen til campingvognsområdet begynder, for at beholde din plads i køen.

 

Sæt GPS'en til Kragholmvej 40, 5900 Rudkøbing. Når du kører ned mod venteområdet, vil du blive bedt om at vise din campingvognsbillet. Dette kan du gøre indenfor følgende åbningstider:

Onsdag d. 17. juli: 12.00-22.00
Torsdag d. 18. juli - fredag d. 26. juli: 09.00-22.00

 

Husk parkeringsbilletten

Parkering er ikke inkluderet i din campingvognsbillet – så det er en god idé at få styr på. Der parkeres hvert år flere tusinde biler på Langelandsfestivals parkeringspladser, lige ved festivalområdet. Husk, at køen går meget lettere hvis du, allerede inden din ankomst til festivalen, har købt din parkeringsbillet på Ticketmaster. Billetten koster det samme, om du køber den dernede eller hjemmefra, så der er meget tid og spare for alle, hvis der bliver købt hjemmefra. Køb din billet her.